Amazon ha rebaixat un Smartphone que té tot perquè renovis amb èxit el teu mòbil vell. Es tracta d'un OPPO A77. Un telèfon mòbil lliure que compta amb 4GB+64GB i et permetrà portar tots els teus continguts en un mateix dispositiu.

Amazon té el mòbil que tots busquen

Estem parlant d'un mòbil a Amazon que no sabem per tal com temps estarà disponible. Amb sistema operatiu Android i una bateria de llarga durada que té 5000mAh perquè puguis treure-li el màxim profit durant tot el dia.

La seva pantalla té un gran nivell d'il·luminació i una mida de 6,56" amb resolució HD perquè puguis veure les teves imatges i continguts amb la millor resolució de totes. Aquest mòbil té una gran resolució i permet que els colors es mantinguin intactes en tot moment.

Inclou una part posterior de vidre que cregui el millor efecte amb la pantalla, a més de comptar amb un acabat suau al tacte perquè l'utilitzis amb comoditat i estil a onsevulga que vagis. Les empremtes no es marquen en la part posterior, a més de comptar amb un efecte retro que ho fa únic.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a Amazon

OPPO A77
OPPO A77

Té una càrrega realment ràpida, ja que la bateria pot assolir el 100% de la càrrega en tot just 68 minuts, així que t'acompanyarà on vulguis i podràs utilitzar-lo en el teu dia a dia sense preocupar-te perquè s'esgoti ràpidament.

Quant a la seva càmera, t'avancem que és un model d'alta definició ja que compta amb una càmera de 48MP que a més inclou Ultra HD de 108 MP per a la presa de fotografies nítides i especials. Et permet capturar cada detall amb el millor dels èxits.

Inclou una bona potència perquè puguis utilitzar-lo en tasques pesades, de treball i molt més sense preocupar-te perquè es pengi en meitat d'una transacció o tasca. Ve acompanyat d'una memòria RAM de 4GB i a més compta amb 64 GB d'emmagatzemament intern per garantir-te el millor rendiment.

La memòria RAM al seu torn es pot ampliar fins i tot 7GB i compte amb ranura per incloure MicroSd de fins a 1TB.

El preu inicial era de 329 euros, però ara es troba disponible amb un 40% de descompte, per la qual cosa pots aconseguir aquest mòbil per 198,99 euros.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a Amazon