Primark té la col·lecció de primavera més que llesta i aquest jersei sens dubte és un dels favorits de les amants de la moda. Amb un estil oversize, caiguda folgada i acabat molt suau, és el jersei perfecte per portar durant el dia i combinar amb les teves faldilles favorites.

Un jersei amb acabats en rivet per al millor dels estils a Primark

Aquesta és una d'aquestes peces de Primark que ens agrada tant que no sabem per quin color decidir-nos. El seu disseny és lleuger i folgat, amb moviment delicat i que cau a la figura amb comoditat perquè el portis en diferents ocasions.

És un jersei d'espatlles llises i costures lleugerament caigudes que li agreguen versatilitat i molt estil, aconseguint un efecte delicat, però sense renunciar a la comoditat i frescor que és el que busquem en aquestes temporades de l'any.

Continua amb mànigues llargues i folgades que s'estenen fins als canells, conservant la folgança en tot moment perquè els teus braços també lluin estilitzats des del primer moment.

Jersey suau de Rita Ora1
Jersey suau de Rita Ora / Primark

Tant el coll com les vores als punys tenen un acabat en rib fi i amb detall acanalat que li permet acoblar-se tant en la part superior com als teus canells amb delicadesa i sense deixar marques incòmodes. Unes vores que a més contribueixen amb la forma del jersei a la teva figura.

Un disseny completament folgat a la cintura i el bust perquè el portis on vulguis amb la mateixa comoditat i que s'estén per sota del maluc, acabant també en una vora de rib acanalat per a lleuger ajustament a la part inferior.

El seu acabat d'efecte pèl suau i curt és sens dubte una de les millors coses que té aquest jersei de Primark, ja que li agrega suavitat, efecte de luxe i a més fa que puguis portar-lo de dia o de nit amb el mateix estil i comoditat.

Quatre colors molt primaverals al jersei de Primark

No importa l'estil que tinguis, qualsevol d'aquests colors al nou jersei de Primark s'adaptarà al teu estil, amb tons a contrast i que creen el millor dels efectes, és un jersei que s'adapta a tots els estils.

Jersey suau de Rita Ora
Jersey suau de Rita Ora / Primark

El primer que ha anomenat la nostra atenció és el de color verd, doncs està disponible en un to pastel que està molt en tendència i al que li trauràs molt profit aquesta temporada. Encara que també pots fer-li un cop d'ull a aquest jersei en rosa, blau fosc i gris, sent tots igual de combinables i temptadors.

Tots els colors compten amb la mateixa varietat de talles, sent un disseny que pots aconseguir des de la 34 fins a la 48 ara mateix a Primark. Encara que com sempre t'advertim, has de verificar la disponibilitat al moment de fer la teva compra.

El que sí que podem assegurar-te és que el preu és el mateix per a tots els models, sent un disseny que pots aconseguir ara mateix per 13 euros, un preu que segurament acabarà temptant-te d'aconseguir-ne alguns.