Tot i que encara falta una mica més d'un mes per donar per finalitzades les rebaixes, nosaltres ja tenim la vista posada en les novetats que ens tenen preparades les principals marques 'low cost'. Ja hem vist moltes peces amb el cartell de "novetat" i hem estat temptats en fer-nos amb algunes d'elles, de moment te les presentem.

Massimo Dutti porta la pell al màxim nivell

Avui ens n'anem fins a Massimo Dutti per descobrir que la pell és un gran reclam aquest 2022. Es va colar als leggings, però ja és la protagonista de tot el nostre fons d'armari. És sinònim d'elegància i dona un toc festiu molt atractiu.

Vestit pell napa Massimo Dutti

Vestit pell napa Massimo Dutti

Perquè tinguis un 'look' pell total en color negre, Massimo Dutti ha creat el vestit jaqueta. A simple vista podria semblar un abric, però no, és un vestit que podries portar a qualsevol festa amb amics, un sopar o fins i tot al treball. Queda molt bé amb botes llargues i si són de pell negra més.

No obstant això, no és un vestit per a totes les butxaques. Es troba dins de la col·lecció exclusiva de Massimo Dutti. Està dissenyat en la qualitat més gran. Vestit curt de pell napa per 249 euros. Disponible de la talla XS a la L, és ample, encara que s'ajusta a la cintura. De màniga llarga.

Si entrem en detalls ens trobem davant de detall de pinces en la part frontal, confeccionat a pell ovina, coll camiser, detall de pinces en la part posterior i puny cordat amb folre interior.