Si en el dia d'avui no has sentit parlar dels robot aspirador com el Roomba, és que no ets d'aquest món. Perquè aquest electrodomèstic s'ha convertit en un dels més venuts en els últims anys. És l'aliat perfecte per tenir el terra de casa sempre net. Doncs bé, ara imagina't que pots tenir un aspirador d'aquest tipus però per al fons de la teva piscina. Sí, és possible. I està a la venda a Amazon.

Perquè si tens piscina, sabràs que quan passem el netejafons, si no ho fem amb summa cura, la brutícia sol remoure's, provocant que l'aigua quedi una tèrbola durant unes hores i evitant que quedi net del tot. Un problema que ja no tindràs amb l'artefacte que ocupa les següents línies i que trobaràs al catàleg d'Amazon. Amb ell no tornaràs a tenir la piscina bruta alhora que et podràs despreocupar per sempre de dedicar temps a netejar-la. Ho farà tot per tu i amb prou feines deixarà restes. I en l'únic que hauràs de pesar és en carregar la bateria, ja que funciona sense cables.

Amb aquest producte tindràs sempre net el fons de la teva piscina

Es tracta del netejafons elèctric sense cable RBR60 de la marca Wet Runner. Un dispositiu que netejarà el fons de la teva piscina de forma eficaç, sense remoure la brutícia i sense deixar restes. Aquest netejafons sense fil, a més, és el producte més venut d'Amazon en la seva categoria. I no és casualitat, ja que és la compra perfecta per gaudir d'una aigua cristal·lina a la teva piscina sense que hagis de passar hores sota el sol netejant-la.

Netejafons elèctric sense cable RBR60 de Wet Runner1
Netejafons elèctric sense cable RBR60 de Wet Runner / Amazon

Aquest netejafons a la venda a Amazon és per a piscines elevades. De fins a 35 metres quadrats (7 x 5 metres). I treballa mitjançant un sistema rotari que es s'emportarà tota la brutícia.

Com dèiem, funciona sense cables. Es pot carregar en un temps que oscil·la entre les quatre i les cinc hores. I en aquest temps aconseguiràs una autonomia de 60 minuts.

Capaç de filtrar fins a 60 litres per hora

D'altra banda, aquest netejafons de Wet Runner compta amb un filtre de quatre litres de capacitat. I és capaç de filtrar fins a 60 litres per hora, amb una velocitat de 16 metres per segon.

Netejafons elèctric sense cable RBR60 de Wet Runner
Netejafons elèctric sense cable RBR60 de Wet Runner / Amazon

Un netejafons disponible al catàleg d'Amazon que és capaç d'aspirar tota mena de restes, des de petites partícules fins a fulles o insectes. I que treballa amb 12 turbines d'aigua per aconseguir una neteja perfecta.

A més, compta amb sistemes de seguretat que et permeten banyar-te mentre el netejafons realitza el seu treball. Així no perdràs ni un minut del teu bany en els dies més calorosos

Un producte de què podràs gaudir ja mateix. El trobaràs a Amazon a un preu de 209 euros. I recorda que tindràs l'enviament gratis si ets membre d'Amazon Prime.