El terra vinílic de Leroy Merlin és una de les millors opcions per canviar d’estil la nostra casa, no només estèticament, també guanyarem funcionalitat i eficiència per molt pocs diners. Els nens, les mascotes o el pas de el temps, poden fer que un determinat terra acabi visualment apagat, amb esquerdes antihigièniques o permanentment brut. Els terres vinílics permeten retornar l'esplendor perdut a qualsevol part de la casa.

Leroy Merlin disposa de terres vinílics autoadhesius per a totes les habitacions, el bany, la cuina, la terrassa, el saló o els dormitoris poden renovar-se per complet. Mostrar la seva millor cara, ser més fàcils de netejar i higiènics, sense invertir massa diners i adaptant-se a la decoració de la casa, tot és possible amb aquest tipus de producte. Ha arribat l'hora de fer un pas cap endavant, de gastar diners per aconseguir la casa dels nostres somnis, començant per terra, la base que ens farà la vida més còmoda i higiènica a la nostra llar.

Terra vinílic ARTENS

El ciment és un dels elements naturals que no passa de moda, a l'igual que la fusta, té unes característiques atemporals. Si optem per aquest terra vinílic de Leroy Merlin de fàcil instal·lació estarem apostant sobre segur. Perfecte per a banys, habitacions o un saló d'aires industrials a l'última, aquest terra vinílic és compatible amb terres radiants per aigua. Una bona opció per a un disseny senzill i natural, destinat a durar per sempre en perfectes condicions. 

1 Loseta vinílica clic (1)

Comprar

Lloseta vinílica que imita la ceràmica hidràulica

L'estil retro està molt present en cuines i banys amb personalitat. Instal·lar aquest terra vinílic de Lorey Merlin suposa comprar un producte que sembla rescatat d'una casa antiga, són peces que imiten la ceràmica hidràulica més autèntica. Amb un patró d'allò més original, fàcil d'instal·lar i de netejar, cuines i banys gaudiran d'una peça gairebé única per donar-li l'estil que volem. Personalitat i eficiència és possible amb aquest terra vinílic.

2 Loseta vinílica cerámica hidráulica

Comprar

Terra vinílic de PVC que imita el marbre

El marbre és un dels materials que més luxe s'afegeix a una casa. Visualment té aquest aire natural i elegant que aquest terra vinílic ofereix per molt menys diners. Una forma d'apostar pel disseny sense renunciar a la qualitat d'un terra que canviarà qualsevol habitació. Està indicat per a terres radiants de baixa intensitat i habitacions humides, pel que podem col·locar-lo en banys o salons, quedarà especialment bé en llocs de pas com escales o l'entrada de la casa.

3 Loseta de PVC

Comprar

Lloseta vinílica autoadhesiva

Aquest terra autoadhesiu és fàcil de posar, es ven en un còmode rotllo que fa més fàcil la instal·lació. Un producte de Leroy Merlin de gran qualitat que ocupa el ‘top ten’ dels terres vinílics més venuts. Totes les habitacions de casa teva, inclosos banys i cuina poden canviar en qüestió de minuts, el que tardes a instal·lar un terra vinílic amb personalitat i fàcil manteniment.

4 Loseta vinílica autoadhesiva

Comprar

Lloseta vinílica que imita la ceràmica metal·litzada

Aquest terra vinílic s'instal·la mitjançant sistema clic, les diferents peces van encaixant i canviant completament l'estil de casa nostra. La ceràmica metal·litzada és pura elegància, té un color gris perfecte si tenim mascotes o nens, les restes de brutícia o els pèls passen bastant desapercebuts fins que tinguem temps de netejar-los. És un terra de batalla apte per a totes les habitacions amb famílies molt actives.

5 Loseta vinílica cerámica

Comprar

Terra vinílic que imita un mosaic

L'art d'aquest terra vinílic de Leroy Merlin li donarà a qualsevol habitació un estil de disseny actual. Aquesta creat per imitar un mosaic tradicional, amb peces de tonalitats similars que es fusionen entre elles per donar lloc a un patró que dona vida a qualsevol terra de casa nostra. Quedarà especialment bé en banys i cuines a les que vulguem aportar un element de distinció a preu de low cost.

6 Loseta vinílica clic TARKETT (1)

Comprar

Terra vinílic que imita la pissarra

Els elements naturals com la pissarra d’aquest terra vinílic són essencials per donar-li calidesa a qualsevol llar. Aquesta pissarra representa el canvi d'estil que busquem, el seu color fosc garanteix que es mantingui en perfectes condicions durant més temps. És molt resistent i fàcil de posar, de manera que es recomana en zones de pas, interiors o exteriors. Posseeix una resistència addicional al desgast, les ratllades i les taques, ideal per a una família amb mascotes.

7 Suelo vinílico pizarra

Comprar

Catifa Hidràulica

A més d'un bon terra vinílic en Leroy Merlin trobem una àmplia varietat de productes de decoració com una catifa hidràulica. Ens ajudarà a aconseguir preservar una part del nostre terra en perfectes condicions. Ideal per col·locar-se en terres de pas intens ja que a més és molt fàcil de netejar i pot fregar. D'aquesta manera assegurarem una mica més la cura d'un terra que necessitem que es mantingui sempre net i visualment bonic.

8 Alfombra Hidráulica

Comprar

Lloseta vinílica autoadhesiva

Aquest terra vinílic de fàcil instal·lació imita a la perfecció un terra ceràmic. Un dormitori, un bany o una cuina tindran un estil càlid, elegant i molt net gràcies a un producte de Leroy Merlin que no necessita obres. Un mateix pot instal·lar en uns minuts seguint les instruccions. Una bona compra que ens garantirà la màxima qualitat a el millor preu possible per a un terra vinílic.

9 Loseta vinílica autoadhesiva (2)

Comprar

Terra vinílic roure gris

Aquest terra vinílic sembla roure gris el tipus de parquet que més s'instal·la avui en dia. A diferència de la fusta, és compatible amb tot tipus de mascotes i sabates de nens, no el poden ratllar ni amb les sivelles de les sabates, ni amb les ungles. De fàcil manteniment posseeix una resistència addicional a prova d'esgarrapades i les taques. Una bona opció si volem donar-li a tota la casa un aire càlid i natural, que sigui capaç d'adaptar-se a la nostra família.

10 Suelo vinílico roble gris

Comprar