Mercadona té un nou xampú amb fórmula anticaspa que és perfecte per a qualsevol persona sense cap problema a causa que és ideal per a tota mena de cabells, però el millor de tot és que elimina la caspa sense necessitat de químics molt forts.

S'ha tornat molt popular durant els últims dies a causa de la forma en què treballa, la qual permet que el cabell pugui ser net, fort i sa, però això sense que hagis de gastar molts diners.

És un xampú de la marca Ultrex i funciona de meravella, però el millor de tot és el preu que té, ja que aquest xampú només costa 2,40 euros, per la qual cosa és bastant econòmic en comparació amb altres xampús similars de Mercadona.

Xampú de Mercadona
Xampú de Mercadona

Tot el que has de saber sobre aquest xampú neteja caspa de Mercadona

Moltes són les que han provat aquest xampú de la marca Ultrex, tenint ara mateix molta popularitat a totes les botigues del supermercat espanyol. És un fet que és un xampú més que ideal per a tota mena de cabells i això més que res per la seva fórmula elaborada amb ingredients naturals.

És una opció molt bona i podrem gaudir d'aquest xampú en tres presentacions diferents: classic, menthol i citric, tots ells anticaspa i amb molt bons resultats, encara que la presentació citric només és ideal per a cabells grassos, així que té això en compte a l'hora d'aconseguir aquest xampú.

L'Ultrex de Menthol ha estat el més popular gràcies a la frescor que deixa en el cuir cabellut, a més que també combat la caspa de la millor forma. El seu envàs té una quantitat de 360 ml, prou com perquè puguem gaudir d'aquest xampú durant diverses vegades.

És perfecte si vols eliminar la caspa del teu cabell, la qual cosa moltes vegades és una tasca molt àrdua d'aconseguir. Tanmateix, amb aquest xampú podràs fer-ho en poc temps sense cap tipus de problema, a més que podràs comprar-lo a qualsevol de les botigues de Mercadona.