A Mercadona ens hem trobat unes postres que no pots deixar de provar, ja que combina sabors i textures. Es tracta d'unes canyes de pasta de full, que tenen una forma allargada i cilíndrica facilita, les quins estan farcides d'una crema amb gust de vainilla i compten amb una cobertura de cacau, per la qual cosa són una explosió de sabor. A més, estan empaquetades de manera pràctica perquè les portis on vulguis.

Les postres de pasta de full de Mercadona estan cobertes amb cacau

La canya de pasta de full Hacendado disponible a Mercadona és un deliciós producte que combina la suavitat de la crema de vainilla amb la textura cruixent de la pasta de full i l'irresistible sabor del cacau. El principal protagonista d'estàs canyes és la pasta de full, una massa lleugera i cruixent que té una textura única i es desfà a la boca amb cada mossegada.

De farcit té una crema de vainilla que té un suau i equilibrat sabor, aportant una dolçor delicada que es complementa perfectament amb la textura cruixent de la pasta de full. Per afegir un toc original, té una coberta de cacau, que li atorga un sabor intens i deliciós, mentre aporta un contrast visual atractiu. Aquesta combinació de sabors i textures fan que sigui un veritable plaer per als amants de les postres.

Producte de Mercadona
Producte de Mercadona

Està presentat d'una manera pràctica i rentable perquè el puguis compartir amb els teus amics o familiars, sent una opció ideal per satisfer aquests atracaments de dolç. A més, gràcies a la seva presència al buit conserva la seva frescor per més temps.

Paquet de tres unitats per a la pasta de full farcida de Mercadona

A les novetats comestibles de Mercadona tenen unes canyes de pasta de full farcides que es convertiran en una deliciosa opció per als qui busquen unes postres. Aquest producte combina la textura cruixent de la pasta de full amb el delicat sabor de la crema de vainilla, tot això recobert amb una fina capa de cacau; la pasta de full aporta una textura alveolada i una fragilitat que es complementa a la perfecció amb el farcit de crema de vainilla.

La crema, és de sabor suau i agradable, afegint un toc dolç que equilibra la textura cruixent i creant una combinació de sabors i textures que resulta en una experiència gustativa molt satisfactòria. De la mateixa manera, la capa de cacau afegeix un sabor distintiu.

La seva mida és ideal per gaudir-les com un petit mos dolç en qualsevol moment del dia, són perfectes per acompanyar un cafè o un te en la pausa del treball, per a postres ràpides o per gaudir en un berenar informal. En la presència de 255 g venen 3 canyes i té un preu de 1.70 euros, si desitges pots comprar-les online o a botigues físiques de Mercadona.