Et volem parlar de la paleta de gla ibèrica que té Mercadona i que ha figurat com una excel·lent opció dins de les botigues del supermercat espanyol, i per això volem parlar-te d'ella.

Aquesta és una de les millors paletes de pernil per sota preu que pots aconseguir ara mateix a Mercadona, sobretot tenint en compte la gran quantitat de varietats que podem aconseguir. Molts han parlat d'aquesta paleta ibèrica, i tot això amb raó.

El preu que té és també bastant accessible, per la qual cosa és un pernil que és cent per cent recomanable, encara que, per descomptat, et donarem molts més detalls del mateix.

Pernil de Mercadona
Pernil de Mercadona

El pernil que has de provar per un baix cost a Mercadona

Aquesta paleta és de la marca "La Hisenda de l'ibèric" i realment té una qualitat que fa possible que aconseguir-la valgui la pena. Això principalment perquè és un pernil procedent d'un porc 50% de raça ibèrica, el que li brinda una puresa suficient com per gaudir-ne.

És una paleta de peülla negra amb un greix viat de qualitat que li confereix textura i un sabor ideal per gaudir del pernil de la millor manera. Es pot utilitzar en una gran quantitat de receptes i a part, per la qual cosa realment és un pernil bastant versàtil que no hauries de deixar de provar.

El porc ha estat alimentat amb gla i ha estat criat en llibertat per garantir el millor estat del pernil. Provar-ho és una de les millors coses que pots fer tenint en compte el seu rang de preu.

Aquesta paleta la trobaràs a la venda a qualsevol de les botigues de Mercadona, i és fins i tot en la seva pàgina web, pel que no tindràs problemes en aconseguir aquesta paleta de pernil ibèric.