Llueix els teus millors bronzejats i realça l'acabat de la teva pell amb aquesta loció de Mercadona que té una olor encantadora, està dissenyada per a tot el cos i a més s'adapta a diferents tipus de pell.

Una genialitat més de la línia Deliplus a Mercadona

Aquesta és una loció que s'esgota a Mercadona perquè s'ha convertit en la favorita per al dia a dia, deixant una aroma única i a més fent que la teva pell sigui protagonista amb els teus outfits de primavera i estiu.

Començarem parlant de l'aroma d'aquesta loció corporal de Deliplus, ja que té un efecte refrescant i tropical al qual et resultarà difícil resistir-te. És una loció que s'ha elaborat amb aroma a mandarina, la qual és perfecta per al diari i et farà sentir còmoda durant tot el dia.

Loció corporal lluminositat mandarina Deliplus1
Loció corporal lluminositat mandarina Deliplus / Mercadona

Una aroma que resulta bastant característica però que no és prou intensa com per molestar, pel que té un bon equilibri i sense dubte deixarà empremta per on passis.

Aquesta loció ha estat creada per aportar brillantor i un aspecte saludable a la teva pell, és per això que en la seva composició ressalten pigments i llard de Karite, un ingredient que s'encarrega d'aportar hidratació i contribueix amb el bon aspecte de la teva pell.

És ideal per a aplicació en braços i cames, pel que es convertirà en la teva millor opció per quan vols lluir faldilles o shorts d'estil curt i samarretes escotades o de tires fines, doncs la teva pell lluirà resplendent en tot moment.

Pots aplicar-la diàriament, sent una loció que t'acompanyarà en el teu dia a dia i només n'hi ha prou amb aplicar la quantitat que consideris necessària, fer massatges i esperar la seva absorció per estar a punt i aconseguir un aspecte únic.

És la loció de Mercadona que s'esgota ràpidament

A la secció de cura facial i corporal, aquesta loció de Mercadona s'ha convertit en la més buscada, per la seva aroma i efecte, però també perquè té un preu que s'ajusta a la majoria dels pressupostos.

Loció corporal lluminositat mandarina Deliplus
Loció corporal lluminositat mandarina Deliplus / Mercadona

Hem topat amb aquesta loció en una presentació de tub de 125 ml, al qual li trauràs profit diverses vegades i a més resulta bastant rendidora. És una loció de Deliplus creada únicament per a ús extern i entre les recomanacions estan evitar el contacte amb els ulls i mantenir allunyada de l'abast dels nens. També hem de ressaltar que és una loció que compta amb el segell de ser dermatològicament testada.

Cada tub d'aquesta loció corporal a Mercadona està disponible per 2,75 euros, pel que s'adapta a diferents pressupostos i sense que desajustis molt la teva butxaca.