Si penses en maquillatge i preus justos, Mercadona i Deliplus sempre són protagonistes. Avui, arriben amb una màscara marró de pestanyes. És la Maxi Color Deliplus 02, un producte que pots fer servir també per perfilar les teves celles i obtenir resultats òptims.

maxi
També serveix per a les celles

Menys de quatre euros

I el millor de tot és que aquesta nova proposta de Deliplus i Mercadona arriba al teu supermercat de confiança a un preu imbatible: 3,65 euros, més o menys el que et costa un cafè i un croissant al bar de la cantonada. A aquest preu, no sortir al carrer perfecte és gairebé deixadesa evident. I això, amb els preus i la qualitat que ens ofereixen aquestes dues marques que són ja una referència, no és acceptable pas.

Costa menys de quatre euros
Costa menys de quatre euros

Una tècnica antiga

Allò de recórrer a la màscara de pestanyes per millorar les celles és tècnica antiga que qualsevol que passi dels quaranta coneix. El secret, cal remarcar-ho, està en el to, perquè si en fas servir una de color negre la solució no acaba de funcionar. El marró de la que ens ocupa, això sí, és perfecte. Un encert majúscul que Mercadona sumeixi a la seva ja llarga llista.

Què aconsegueixes?

La màscara de pestanyes de Mercadona assegura les teves celles fixació, gruix i volum. Si ets curosa i no t'apliques més producte del compte, aconseguiràs emmarcar la teva mirada a la perfecció. I tot per menys de quatre euros. Mai abans no va ser tan barat lluir perfecta.