Estem encantats amb les últimes novetats de Zara, i és que han afegit una peça que combina estil i sofisticació. Es tracta d'uns pantalons que tenen un disseny estructurat, de tir alt pel que s'ajusten perfectament a qualsevol tipus de cos, ja que l'estilitza d'una manera femenina, les seves butxaques davanteres de plastró li afegeixen elegància, mentre que el seu tancament és mitjançant cremallera i botons.

Els pantalons de Zara sorprenen amb el seu disseny estructurat, màxima elegància

Els dissenyadors de Zara han confeccionat una peça imprescindible per a aquesta temporada. Parlem d'uns pantalons que criden l'atenció immediatament a causa del seu disseny estructurat i el seu tall flare, que li brinda una aparença elegant i sofisticada, per la qual cosa és perfecte per lluir en diferents ocasions, des del treball fins a una sortida nocturna.

Té un tir alt i el seu entallament és ajustat a la cintura i les cuixes, mentre que en el baix es va eixamplant, crea un efecte de cames més llargues i estilitzades. Això fa que sigui afavoridor per a diferents tipus de cossos i afegeix un toc d'elegància a qualsevol outfit. De la mateixa manera, en la part frontal té butxaques de plastró que li atorguen un acabat únic i original.

Pantalons estructura flare2
Pantalons estructura flare / Zara

Quant al seu tancament és de botons i cremallera, per la qual cosa són segurs i còmodes, així mateix te'ls podràs posar i treure fàcilment. Els pots combinar de diferents maneres, si vols un look sofisticat per a l'oficina utilitza'ls amb una brusa elegant i uns talons. També, és possible que l'utilitzis amb una samarreta bàsica i sabatilles per a un estil molt més casual i relaxat.

De tir alt són els pantalons que et faran lluir cos, disponibles en Zara

Els pantalons flare de Zara són una peça d'estil modern i sofisticat que es presenta com una alternativa elegant i funcional per aconseguir outfits d'impacte. Una de les característiques més cridaneres d'aquest model és la seva cintura alta, ja que ajuda a realçar la teva figura i és afavoridora, alhora afegeix butxaques de plastró davanteres que li aporten un toc addicional de sofisticació.

Pantalons estructura flare
Pantalons estructura flare / Zara

El seu entallament ajustat és perfecte, ja que no només accentua el teu cos d'una manera femenina i afavoridora sinó que ofereix comoditat i llibertat de moviments. Per al seu tancament incorpora cremallera i botons, per la qual cosa resulten còmodes i pràctics a l'hora de posar i treure. El seu disseny minimalista i elegant els fan perfectes per a ocasions especials o per al dia a dia, afegint un toc de sofisticació a qualsevol estil.

Estan confeccionats amb materials resistents i d'alta qualitat, els quals garanteixen una llarga vida útil i compten amb un manteniment senzill. Només l'aconsegueixes en color cru i les talles van des de l'XS a l'XL, el seu preu és de 39.95 i els pots comprar online o en botigues físiques de Zara.