Els dissenyadors de Bershka s'han esforçat a confeccionar una de les caçadores més impactants dels últims temps. Es tracta d'un model de tall clàssic, però que té detalls que la fan ressaltar sobre la resta, com el seu coll de solapa i té una cremallera en color plata, que no només funciona per al seu tancament sinó que li dona un punt decoratiu sofisticat.

Coll de solapa i amb botons a pressió per a la nova caçadora de Bershka

A Bershka ens han sorprès una vegada més i en aquesta ocasió ho han fet amb una caçadora biker que conquereix totes les mirades. És un model que té un tall clàssic que arriba fins a la cintura, compta amb mànigues llargues i té una caiguda natural a les espatlles, la qual cosa la fa un model còmode i pràctic.

El seu coll de solapa amb detalls de botons a pressió fan que tingui un aspecte modern i elegant per al dia a dia. Al frontal destaca la seva cremallera, la quin no només permet el seu tancament, sinó que li afegeix un detall sofisticat i pràctic. A més, té butxaques laterals amb cremallera, els que et permetran portar les teves petites pertinences a la mà.

Caçadora de Bershka
Caçadora de Bershka

La pots trobar ara a Bershka

Així mateix, compta amb una petita butxaca decorativa, la qual té un botó a pressió, afegint-li així un detall únic. Té detalls a les costures, això fa que tingui un aspecte biker ben marcat. En la part posterior és totalment tancada, per la qual cosa té un punt d'abric que s'agraeix en els dies freds i a l'interior està folrada.

Un dels seus punts forts és el seu efecte de pell, això fa que sigui molt combinable. Per exemple, la pots utilitzar amb uns jeans i una samarreta per a un look casual, o amb un de vestit i uns talons per a un look més elegant.

Per a la seva fabricació es va utilitzar polièster, sent una caçadora suau al tacte, està disponible en color negre, sent ideal per a qualsevol ocasió. La pots trobar des de la talla XS fins a la XL, el seu preu és de 29.99 euros i l'aconsegueixes on line o a una de les botigues físiques de Berskha.

La pots trobar ara a Bershka