És cert que l'hivern avança i en teoria els seus dies estan comptats, però això no vol dir que les baixes temperatures hagin començat a cedir, és per això que aquest abric de Massimo Dutti serà una solució immediata si fins i tot vols aconseguir un de qualitat i bon disseny.

L'abric blanc de Massimo Dutti que en vesteix qualsevol

Durant l'hivern, el que més necessitem és peces que ens ajudin a protegir-nos al màxim, però si a més en podem aconseguir una que ens faci lluir com de passarel·la, haurem triomfat en la temporada.

Això és el que aconseguiràs amb aquest abric de Massimo Dutti, en un color blanc que transforma qualsevol abillament en un outfit elegant i diferent.

El seu disseny és embuatat i llarg, així que per allà ja et pots fer una idea de l'elegant que resulta. A més de brindar-te màxima calidesa, té aquest acabat que caracteritza als abrics de les marques més reconegudes.

Alhora, el disseny inclou un coll alt que et permet protegir-te per complet i amb una cremallera que arriba fins a la part de dalt perquè puguis tancar-lo completament si les temperatures són molt baixes.

Abric de Massimo Dutti

Abric de Massimo Dutti

La cremallera al seu torn és bastant discreta, ja que explica amb una tapa amb botons que a més d'agregar-li més estil, la mantenen amagada mentre està tancat. Els seus materials tenen molt bona resistència, ja que és repel·lent a l'aigua, així que es converteix en l'abric ideal per a dies plujosos.

Dins dels detalls que ens han agradat, ens trobem dues butxaques en la part frontal que serveixen per protegir les teves mans en cas que les temperatures siguin molt baixes. Alhora, els seus punys elàstics et garanteixen comoditat i màxima protecció.

També compta amb un baix ajustable mitjançant cordons que et permet ajustar la jaqueta en diverses posicions segons el que et resulti més còmode.

Finalment hem de dir-te que per molt temps va estar disponible per 169 euros, però això ha canviat, ja que en la temporada de rebaixes pots aconseguir-ho per 99,95 euros.