Un vestit de Massimo Dutti amb efecte emmotllador, de tacte agradable i confeccionat en teixit còmode, suau i fresc. El seu disseny és de coll alt, sense mànigues i té un estil entallat que modela la figura amb molt estil.

Massimo Dutti torna a posar-se al top de vendes

Aquest vestit de Massimo Dutti el té tot perquè ressaltis de la resta sense haver de renunciar a la comoditat. És un disseny de coll alt i gruixut, que brinda protecció i es converteix en una excel·lent opció per als dies de baixes temperatures durant la primavera. Les espatlles es mantenen rectes i en ser un disseny sense mànigues, queden al descobert igual com els braços per oferir delicadesa i frescor, sent un vestit que s'adapta a diferents ocasions amb comoditat.

Vestit de Massimo Dutti
Vestit de Massimo Dutti

El disseny segueix una línia entallada que fa que es mantingui ajustat al bust i també a la cintura, creant un efecte emmotllador encantador i que es manté així fins als malucs. La faldilla per la seva part té un estil recte, que s'estén gairebé fins als turmells i ofereix llibertat de moviment mentre camines. El seu teixit acanalat és sens dubte el seu principal atractiu, amb línies verticals que van des del coll fins al baix i estan molt marcades per crear un efecte de textura única que no passa desapercebuda. Aquestes línies a més contribueixen amb l'acoblament del disseny a la teva figura, ja que entallen la figura, però sense que hagis de preocupar-te per pressions incòmodes, sent un vestit que s'adapta a llargues jornades.

Fins a quatre talles per elegir al vestit de Massimo Dutti

És un vestit de Massimo Dutti que afavoreix la figura des del primer moment, i a més hem topat que pots fer-li un cop d'ull des de la XS fins a la L, pel que hi ha diverses opcions per a diferents mesures. El seu teixit es compon principalment de cotó com ja t'esmentem en principi, però a més explica amb una part d'elastà que és el responsable que pugui adaptar-se amb tanta delicadesa a la figura.

Un plus de què ens hem assabentat és que a més el cotó utilitzat per a la seva confecció prové de cultiu orgànic certificat. Aquest vestit midi en punt de canalé de Massimo Dutti està disponible ara mateix en color negre, per la qual cosa combinar-ho amb accessoris i calçats et resultarà el més senzill de tot. El seu preu també ens sembla més que temptador, ja que és un disseny elegant i amb molt estil que trobes ara mateix per 59,95 euros, sent un preu difícil d'ignorar.