Aquest és el vestit amb el Massimo Dutti conquesta totes les mirades i que a més no s'assembla a cap altre. De tall ampli, recte i amb efecte de sobretot, és un vestit midi que s'ajusta a totes les mesures i a més pots utilitzar en qualsevol època de l'any.

Massimo Dutti torna a encertar

Aquest és el vestit camiser de Massimo Dutti que està conquerint totes les mirades, compte amb un disseny d'estructura que s'emmotlla molt bé al cos. De coll amb solapes en pic i gran que fa que el coll llui estilitzat en tot moment. Amb espatlles de molt estil que venen acompanyats de tira cordada per agregar un estil més recte a la figura i a més un detall que mai no passa de moda. Les mànigues llises s'estenen pels braços, amb tall folgat i acaben a un puny cordat per al millor ajustament. El disseny és folgat i lleuger, amb tall recte i delicat per quedar bé amb tota mena de mesures i fent que la figura llueixi estilitzada en tot moment.

Vestit de Massimo Dutti
Vestit de Massimo Dutti

S'estén gairebé fins als turmells i compten amb un baix arrondoniment que li aporten un estil únic per combinar amb botins, sabates, sandàlies, tot el que vulguis. A més d'anar a to amb estils de nit o de dia segons la combinació que decideixis triar. Els detalls acaben d'agregar tot a aquest disseny de Massimo Dutti, amb butxaques de solapa en la part superior i tanqui de botons a to en la part davantera per millor caiguda al bust. A més, compta amb un cinturó de llaçada per ajustar-ho a la figura amb millor estil i com si d'una jaqueta es tractés. Altres detalls per ressaltar són el baix amb obertura frontal que li aporta més lleugeresa i la tira cordada a l'esquena que aporta estructura i una millor combinació. El seu material és còmode, suau i lleuger, combinant viscosa i polièster, tenint a més un acabat que resulta agradable i elegant en tot moment.

El color que ha triat Massimo Dutti per al seu vestit elegant és el negre i pots combinar-lo amb infinitat d'accessoris a onsevulga que vagis, sent a més una molt bona opció per als teus esdeveniments de nit. Les talles en les quals hem trobat aquest disseny de Massimo Dutti van des de la XS fins a la XL i algunes ja estan començant a esgotar-se així que li has de fer un cop d'ull per consultar la disponibilitat.

Segurament t'estàs preguntant quant n'hauràs de pagar per aquesta exclusivitat de Massimo Dutti, doncs bé hem indagat el preu per tu i t'avancem que pots aconseguir-ho des de ja per 89,95 euros. Pots trobar-ho tant a la tenda online de Massimo Dutti com a la teva botiga més propera, així que pots consultar les mesures per a cada talla i elegir el que millor et va.