Mango ha retornat un dels seus pantalons més reeixits i no dubtem que torna a trencar vendes sí o sí. Es tracta d'un texà amb tall clàssic, estil texà i amb camals rectes que afavoreixen qualsevol figura.

Els pantalons més buscats de Mango han tornat

Mango ha decidit complaure'n moltes portant els seus pantalons més buscats una vegada més. Es tracta d'uns pantalons vaquers amb tall clàssic i de tir mig que s'emmotlla a la figura amb el millor dels èxits. Té molt bona estructura gràcies a les seves costures gruixudes i marcades per crear el millor dels efectes a la figura. Amb una franja gruixuda a la zona de tancament que ve acompanyada de travetes per portar amb o sense cinturó segons quin sigui el teu estil.

Pantalons de Mànec|Mango
Pantalons de Mango

És un disseny amb camals rectes que s'emmotllen a la figura amb delicadesa, a més de comptar amb butxaques en la part davantera que l'ajusten a la zona del maluc. Amb un llarg que arriba fins als turmells i que el converteix en uns pantalons per portar amb sandàlies o sabatilles segons sigui el teu estil. El teixit és còmode i agradable al tacte ja que es compon de cotó per brindar-te comoditat i delicadesa en tot moment. La mida és mitjana i pots consultar les mesures a la pàgina de Mango sense més complicacions.

Tot l'encant d'aquests pantalons de Mango és pels aplics strass en acabat brillant que van des de les cuixes fins al baix per crear un efecte elegant i que puguis lluir-ho en els teus esdeveniments de nit amb el millor glamur. El disseny inclou butxaques en la part posterior per conservar l'estructura i emmotllar-se amb molta delicadesa sobre els glutis. El llarg interior d'aquests pantalons de Mango és de 80 cm.

Les talles per consultar van des de la 34 fins a la 40, les quals hem trobat totes disponibles. El color denim negre combina amb infinitat d'estils i diferents. El tancament és de grum en la part davantera. El preu que tenen aquests pantalons de Mango ara mateix és de 59,99 euros.