Mango té una faldilla que és un encert per a tot l'any i que a més va bé amb totes les figures. Amb un efecte recte d'ajustament a la cintura, es tracta d'una faldilla llarga que arriba gairebé fins als turmells i que podràs combinar amb infinitat d'estils.

El primer que ha saltat a la nostra vista és l'estil desgastat i denim d'aquesta faldilla de Mango que mai no passa de moda i que va molt bé amb estils del dia a dia. Pots combinar-la amb tops, jerseis, samarretes i tots els estils que se t'acudeixin.

Està confeccionada en un teixit de cotó amb estil texà que mai no passa de moda i que això s'adapta a totes les tendències. Aquest disseny compta amb un acabat esfilagarsat en la part superior que crea un efecte modern i es manté cenyit a la cintura.

Es manté ajustada a la cintura amb tancament de cremallera oculta que pràcticament passa desapercebuda. Les costures en els laterals són gruixudes i conserven l'estil dels texans de sempre. Amb butxaques en la part davantera i efecte doble per crear un efecte clàssic en tot moment.

Faldilla|Falda llarga denim1
Faldilla llarga denim / Mango

El disseny s'eixampla a mesura que descendeix i s'estén pràcticament fins als turmells. Un detall del baix és que compta amb efecte desgastat i esfilagarsat per mantenir-se a to amb l'esfilagarsat de la part superior.

Mango trencarà les vendes amb la seva faldilla

Aquest és un disseny que aconseguiràs a la col·lecció Circular Design i que forma part d'una de les peces més buscades de Mango. Compta amb obertura en la part posterior per a un estil més relaxat i millor moviment, a més de comptar amb butxaques de pegat en la part posterior al millor estil dels texans de sempre.

El teixit resulta agradable al tacte i amb el millor dels acabats, compost per complet en cotó i amb un extra de 25% de cotó reciclatge, el que el converteix en una de les peces sostenibles de Mango.

Hem indagat els tons i hem topat que és un disseny que aconsegueixes únicament en denim blau clar, el qual és un gran avantatge perquè combina amb infinitat de colors, sabatilles i accessoris.

Falda afluixa denim
Faldilla llarga denim / Mango

Les talles són bastant variades així que pots aconseguir aquest disseny des de la XXS fins a la XXL i totes conserven l'estil ampli i folgat. Ens hem adonat que les més petites ja s'estan esgotant així que has d'assegurar les talles al moment de comprar.

Quant al preu, també l'hem indagat per tu, per la qual cosa t'avancem que pots aconseguir aquest disseny per 39,99 euros.