Volem parlar de la faldilla llarga setinada que té Mango en aquests moments a totes les seves botigues, la qual ha estat una peça que ha cridat l'atenció de diverses formes, ja que no només és atractiva, sinó que es pot utilitzar amb gairebé qualsevol cosa.

Moltes han dit que és la faldilla ideal per a aquelles que adoren tenir aspectes refinats i al mateix temps elegants. Mango s'ha destacat molt en l'elaboració i disseny d'aquesta faldilla, la qual és fins i tot a la seva botiga online.

Està a diverses talles i també està en dos colors diferents, el que fa possible que puguis aconseguir la que més t'agradi, però el millor sense cap dubte és que costa 39,99 euros.

Faldilla|Falda de Mànec|Mango
Faldilla de Mango

Si ets amant de les faldilles, aquesta no pot faltar a la teva col·lecció

Les faldilles són part important de la vestimenta de tota dona i és per això que aquesta faldilla es converteix en una d'indispensable que no pots deixar de banda. Té un toc setinat que li dona l'aspecte tan refinat que té, però això no només ho aconsegueix el setinatge.

És una faldilla de tir alt i de disseny llarg que farà que la pots utilitzar amb una gran varietat de peces. Compta a la seva cintura amb goma elàstica per poder portar la faldilla de forma molt més còmoda sense importar l'ocasió.

El seu teixit no només és atractiu, sinó que també és còmode de portar i bastant lleuger, la qual cosa permet que hi hagi molt gust per portar aquesta faldilla, la qual està elaborada en polièster de qualitat, la qual cosa incrementa la seva vida útil, a més, el seu teixit no perd color en rentar-se.

Com hem dit, està disponible en dos colors, els quals són el beix i el negre, cada un donant resultats molt bons segons l'estil que vulguis portar o aspecte que vulguis tenir, però ambdós colors valen molt la pena. La podràs trobar des de la talla XXS fins a la XL i això a través de la botiga online de Mango.