Equipar un dormitori no sol ser barat. I el llit, un dels elements imprescindibles, acostuma a ser un dels elements més costosos. Sobretot si busquem un llit de matrimoni sofisticat que ens permeti obtenir un espai extra d'emmagatzematge. Però trobar un llit doble de qualitat a un preu raonable és possible. I aquesta possibilitat ens la brinda Leroy Merlin.

Com Ikea, a Leroy Merlin també podem trobar nombroses propostes per equipar la nostra llar amb mobles funcionals i versàtils, que a més de complir amb la seva missió, ofereixen extres com aquest espai d'emmagatzemament que ens anirà fabulosament a qualsevol pis de dimensions contingudes.

Aquest és un dels llits dobles més barats del mercat

Així ho demostra el llit niu amb calaixos que trobaràs sota el nom Vika. Un llit doble senzill però eficaç, fabricat amb materials de qualitat i que et permetrà millorar l'ordre al teu dormitori.

Aquest llit Vika de Leroy Merlin és de 150 cm d'ample per 190 de llarg. Mentre que l'estructura mesura un total de 197 cm de llarg, 160 cm d'ample i 37 cm d'alt.

Llit Vika
Llit Vika / Leroy Merlin

Pots comprar-lo ara mateix a Leroy Merlin

Un llit que ha estat fabricat amb melamina, la qual cosa li atorga resistència als cops i a les esgarrapades, així com una estructura ferma i consistent. I s'hi sumen quatre pràctics calaixos que et permetran aprofitar l'espai de sota en els quals podràs guardar mantes, llençols, fundes de coixí, roba d'hivern, coixins, etc.

El llit Vika lluu en color blanc. I té un aspecte molt minimalista i senzill que serà molt fàcil de netejar. Serà suficient amb un drap humit.

Aquest llit Vika que trobaràs a Leroy Merlin és de muntatge fàcil si segueixes les instruccions. Cada compra inclou totes les ferramentes necessàries per a un muntatge òptim.

Disponible a Leroy Merlin per 199 euros

Una altra de les característiques a tenir en compte és que aquest llit compta amb el segell PEFC. Això significa que la fusta utilitzada en aquest article de Leroy Merlin "en la seva composició prové de boscos gestionats de manera sostenible i respectuosa amb el medi ambient".

Un llit que compta amb una garantia de tres anys i que trobaràs a Leroy Merlin a un preu ajustat de només 199 euros. És un dels llits més econòmics que trobaràs a la venda actualment. I la podràs comprar tant a les botigues físiques de Leroy Merlin com en la seva pàgina web. En tot cas tingues en compte que la compra no inclou el matalàs.

Pots comprar-lo ara mateix a Leroy Merlin