Lidl ha sorprès tots amb aquest disseny que et facilitarà molt la tasca de servir quan tens convidats a casa. Es tracta d'una safata rectangular, de vores arrodonides i amb detall de textura antilliscant a ambdues cares.

Lidl i la seva safata més venuda

Aquesta és la safata de Lidl en la que pots servir begudes, menjades i atendre els teus convidats sense haver de preocupar-te perquè tot trontolli mentre la portes d'un costat a l'altre. Aquest disseny compta amb una nansa en cada lateral, elevades i amb obertura que permet subjectar la safata amb els teus dits mantenint la comoditat en tot moment.

El disseny arrodonit a les cantonades ve acompanyat d'una vora elevada que optimitza la subjecció dels elements i en prevé encara més que acabin caient a terra en cas que llisquin fins als extrems.

El seu efecte antilliscant a ambdues cares fa que aquest disseny a més tingui un molt bon acoblament a les diferents superfícies a què decideixis donar-li suport, comptant amb un acabat únic i que pots ubicar en taules, terres, estovalles i molt més.

Safata de Lidl
Safata de Lidl

La pots trobar ara a LIDL

És una safata de bona mida perquè puguis ubicar diversos elements alhora, sent un disseny que té unes mesures aproximades de 45x31x4,5 cm, així que ja tens una idea de l'ús que pots donar-li.

Resulta a més bastant lleugera, amb un pes de 390 grams, és una safata que s'ha fabricat en plàstic per oferir-te un producte fàcil de netejar i que evita que la brutícia s'acumuli fàcilment a la superfície.

Trobaràs aquest producte en tres colors per elegir, sent tots igual d'encantadors i que s'acoblen a diferents decoracions i usos. Des de ja trobes aquest disseny en verd, gris i blanc.

El seu preu pot ser que et faci voler els tres colors, ja que és una safata súper practica i amb acabat decoratiu amb la que pots fer-te des de ja per 3,99 euros, un preu que la teva butxaca pràcticament no notarà i al qual segurament li trauràs màxim profit.

La pots trobar ara a LIDL