Volem sense cap dubte parlar de la fregidora de 3 cistelles que Lidl té a la venda en aquests moments i que ha estat l'electrodomèstic més venut durant les últimes setmanes a totes les botigues de la companyia.

Això ha estat a causa de la increïble eficiència que té aquesta fregidora a l'hora de cuinar, a més que les seves 3 cistelles permeten que reduïm el temps que passem a la cuina en poder cuinar diferents aliments alhora i sense que sabors es barregin.

És una fregidora que val molt la pena, sobretot perquè l'aconsegueixes directament a través de la botiga online de Lidl i això per només 46,99 euros, la qual cosa ens sembla una compra més que bona per al que ofereix aquesta fregidora. Vols saber tot sobre ella?

🛒Pots comprar-lo ara mateix a Lidl

Fregidora de Lidl
Fregidora de Lidl

La fregidora que no pots deixar passar és a Lidl a un preu excel·lent

Aquesta fregidora té tot el que necessita una bona fregidora. Compte amb 2000W de potència, està elaborat en acer inoxidable i una capacitat de 4 litres que fan que sigui una fregidora més que bona per fer tota mena d'aliments.

Explica amb 3 cistelles que serveixen per fregir tota mena d'aliments. Una d'aquestes cistelles és gran i ocupa l'espai complet de la fregidora, però això és justament per si necessitem fregir peixos o filets arrebossats.

Les altres dues cistelles són més petites, ideals perquè les puguis ficar dins de la fregidora al mateix temps i sense cap tipus de problema, estant en cada una d'elles diferents aliments si així ho vols. Gràcies a la seva potència podràs fer gairebé de tot, des de patates fins a pollastre fregit.

És una molt bona fregidora i té regulació contínua de la temperatura, la qual cosa la fa ser molt segura i fàcil d'utilitzar. Per si això no fos poc, aquesta fregidora té unes mesures ideals perquè la puguis col·locar en qualsevol part de la teva cuina i també perquè la puguis guardar sense problemes, la qual cosa la fa ser molt millor.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a Lidl