Lidl té un producte que t'ajudarà a no passar fred en plena dutxa i que costa bastant poc, això a causa d'un descompte especial a causa de la "setmana negra" de la companyia. Ja amb l'arribada de l'hivern, fins i tot estar en el nostre WC a punt de dutxar-nos suposa un repte, però per a això la botiga alemanya té una solució.

Estem parlant d'un tovalloler elèctric de la marca Eisl que podrem col·locar al nostre bany per gaudir dels seus beneficis. Quins són aquests? Ja te'ls comentarem en unes quantes línies.

El seu preu en aquests moments és de bogeria, ja que costa 119,99 euros, això quan abans costava fins al doble, però per aquesta setmana podrem gaudir d'aquest preu a la botiga online de la companyia alemanya.

Eisl i el seu tovalloler elèctric BHKWZ1 que Lidl t'ofereix per acabar amb el fred i la humitat al teu bany

Només n'hi haurà prou amb col·locar-lo en el teu WC i posar-lo en funcionament perquè puguis dir-li adeu al fred en aquesta habitació. Amb un agradable disseny que li permet formar part de qualsevol tipus de bany i amb una mida per ocupar poc espai, és de les millors opcions en tovallolers elèctrics en aquests moments.

Tovalloler elèctric de Lidl

Tovalloler elèctric de Lidl

Té una potència de 150W, el que li permet escalfar sense problemes les estances del nostre bany sense problemes. A més, amb ell podrem desfer-nos de la humitat dins d'aquesta habitació i fins i tot assecar la nostra tovallola o roba quan ho necessitem, ja que és la seva funció principal i la fa sense problemes.

Les seves mesures són de 120 centímetres d'alt amb 50 cm d'ample, per la qual cosa podràs col·locar-lo en qualsevol espai lliure sense res que t'ho impedeixi, a més de què fàcil d'instal·lar.

Compta amb set nivells de funcionament per ajustar la seva potència en qualsevol moment i ajustar-la per a qualsevol situació, a més que és capaç de treballar molt bé a baix consum. Sense res, no pots desaprofitar aquesta oferta.