Lidl té un aspirador per a tapisseries molt bo que funciona sobre tota mena de mobles i catifes de la millor manera possible, sense danyar la superfície dels mateixos i al mateix temps netejant l'excés d'escombraries i pols.

S'ha tornat molt popular entre aquells que busquen tenir els seus mobles i catifes amb el millor aspecte possible, a més que és bastant fàcil d'utilitzar, la qual cosa l'ha fet tenir molt auge a totes les botigues de la companyia alemanya.

On es pot trobar és a la seva botiga online, lloc on té un preu de 99,99 euros, un preu molt baix donat la qualitat d'aquest aspirador.

🛒 Pots comprar-lo ara mateix a Lidl

Aspirador de Lidl
Aspirador de Lidl

Aquest aspirador deixa molt bons resultats en tota mena de catifes i tapisseries

És de la marca SilverCrest i té una potència de 330W, el necessari perquè pugui netejar tota mena de superfícies. El seu disseny compta amb un broquet perquè puguem aplicar un producte de neteja al capçal sense cap problema i també té un raspall per netejar catifes, tapisseries, matalassos i també teixits.

És bastant eficaç per eliminar taques i brutícies sobre tapisseries i altres, la qual cosa li dona punts extres sobre altres aspiradors. El seu disseny també és molt atractiu amb una barreja de blau i negre, però tenint una mida ideal per guardar en qualsevol part aquest aspirador.

Té un dipòsit d'aigua de 1000 ml i alhora té un dipòsit d'aigua bruta de 650 ml, la qual cosa fa que aquest aspirador sigui molt eficient en tot sentit. Funciona connectat a cable, però aquest té una longitud de 4 metres, la qual cosa fa que sigui bastant còmode d'utilitzar.

Funciona de meravelles i s'està venut fora de mida en aquests moments. Té protecció contra esquitxades d'aigua i és molt fàcil d'utilitzar, per la qual cosa no hauries de deixar de fer-te amb aquest aspirador, el qual podràs trobar a la botiga online de Lidl.

🛒 Pots comprar-lo ara mateix a Lidl