S'apropa Sant Valentí. Una data que arriba en dues setmanes i que a moltes persones els encanta celebrar amb aquella persona especial. És cert que moltes detesten aquesta jornada. Però també és cert que n'hi ha altres que no poden viure sense ella. I per a les segones, moltes distribuïdores omplen aquests dies el seu catàleg amb productes perfectes per regalar a aquesta persona única.

Una d'elles és Lidl. La multinacional alemanya també s'apunta a la moda d'oferir productes ideals per a Sant Valentí. I si ets de qui sol celebrar aquest dia, et convé fer un cop d'ull al seu catàleg.

L'especialitat de Lidl són els productes que ofereix relacionats amb l'alimentació. I aquí la distribuïdora ofereix opcions com capses de bombons i altres dolços, i també begudes exclusives per brindar amb aquesta persona especial.

Lidl té un mirall a la venda que aportarà alegria a qualsevol estança

Però ja sabràs a hores d'ara que les propostes de Lidl no es limiten a l'alimentació. La cadena de supermercats també té un ampli catàleg d'opcions que desafien a altres multinacionals com Inditex, Decathlon o Ikea, entre altres, amb productes relacionats amb l'esport, la decoració, la moda tèxtil, etc. I aquí també podem trobar articles que es postulen com a regals perfectes per a aquesta data tan assenyalada.

Per exemple, el mirall amb marc decoratiu que ocupa les següents línies. Un mirall que aportarà alegria i sofisticació a qualsevol estança on decideixis instal·lar-lo. I encara que no compti amb els típics cors per tots costats, ofereix un disseny que també enamora.

Mirall amb marc decorativo1
Mirall amb marc decoratiu / Lidl

Pots comprar-lo ara mateix a Lidl

Aquest mirall de Lidl el fabrica Livarno Home, una de les proveïdores habituals de la distribuïdora. Lluu en forma arrodonida. I mesura 38,5 cm d'alt, 36,5 cm d'ample i 1,8 cm de fons. I pesa 990 grams, amb la qual cosa penjar-lo a qualsevol paret no hauria de ser un problema.

T'encantarà el disseny del marc d'aquest mirall de Lidl

Un mirall que compta amb un vidre d'alta qualitat i que es caracteritza pel seu marc decoratiu de metall que llueix en to daurat, i que destaca per la seva forma de branca amb fulles que et transporta a plena naturalesa. Un disseny molt elegant i, encara que discret, no passa desapercebut. És el complement perfecte per aportar alegria a qualsevol racó de la casa. Quedarà perfecte al rebedor, al dormitori, a la sala d'estar o fins i tot al bany.

Aquest mirall de Livarno Home a la venda a Lidl està fabricat amb vidre i metall molt resistents. I requereixen molt poca cura per mantenir-lo en condicions. Es pot netejar fàcilment amb un drap moll.

Un producte que trobaràs al catàleg de Lidl a un preu molt ajustat. Només et costarà 14,99 euros. En tot cas has de tenir en compte que només està disponible a través de la pàgina web de la multinacional alemanya, amb la qual cosa hauràs d'afegir 3,99 euros en concepte de despeses d'enviament.

Pots comprar-lo ara mateix a Lidl