El teu armari podrà semblar al d'una estrella de Hollywood o al de qualsevol famós gràcies a Lidl i la seva solució econòmica per aconseguir això. No hauràs de fer canvis forts a la teva habitació ni de bon tros gastar-te molts diners.

Aquesta solució serà ideal per donar-li un toc Hollywoodense al teu armari i fer que llui molt millor. De fet, molts influencers i YouTubers coneguts ja han posat en pràctica aquest sistema de la botiga alemanya i han quedat fascinats amb el resultat.

Si tu també vols comptar amb un armari així, ens sembla grat dir-te que ho podràs fer per només 7,99 euros. Així és, no necessitaràs centenars, ja que només amb menys de deu euros podràs convertir el teu armari en el més semblant al d'una estrella de Hollywood.

Les tires LED de Lidl que convertiran el teu armari en el de tot un famós

Bé ja sigui perquè vols decorar el teu armari o perquè vols il·luminar l'interior del mateix, aquesta tira lluminosa LED que la companyia té a la venda et caurà bastant bé i serà un dels teus articles decoratius favorits.

tira led

Tira led

La compra et portarà un metre d'aquesta cinta, la qual és adhesiva i podràs tallar-la per ajustar-la al teu armari en cas que sigui molt llarga. És fàcil d'instal·lar, pel que no tindràs problemes per a això i inclou piles independents de la xarxa, la qual cosa és un molt bon punt a favor.

Compta amb 30 llums LED blancs capaços de funcionar a baix consum i són ideals per a armaris o vitrines que vulguin adoptar un look diferent, aquesta cinta s'activa automàticament quan et sentis a prop gràcies al seu sensor de moviment, encara que també compta amb encesa manual i podràs activar-lo quan vulguis.

El seu sensor compta amb un abast de 4 metres i s'apagarà automàticament després de 30 segons d'inactivitat en aquest rang. No pesa gairebé res i una tira LED tan versàtil com aquesta no la trobaràs en 7,99 euros en qualsevol altra part.