En ocasions les persones solem associar que les coses econòmiques no necessàriament disposen d'una bona qualitat, però aquesta història amb Decathlon es desmunta fàcilment. Hem trobat que al seu estoc de sabatilles running compten amb un producte a preu realment sota i amb una durabilitat realment important.

Les dones no només es preocupen per la durabilitat a l'hora de fer exercicis, l'estètica i la comoditat són fonamentals abans de seleccionar un producte i això és excel·lent. Decathlon, en aquests moments, ofereix unes sabatilles a preu de regal i amb durabilitat competitiva davant altres sabatilles de marca al mercat.

Lleugeres, còmodes de llarg recorregut i preu accessible

Indagar als webs de les marques esportives o de roba no és un art que tenen tots, però en aquesta oportunitat, et facilitem el treball trobant les Running Kalenji Run 100 de dona. És un parell de sabatilles de dona que amb prou feines té un valor d'11,99 euros, acumula més de 900 opinions al web Decathlon i el seu rànquing és de 4.5 sobre 5 estrelles.

running

Sabatilles de Running

Actualment podràs trobar el producte en cossatge des de 36 fins a 42, el seu color gris boira et permet combinar-lo amb qualsevol outfit elèctric o sobri, són l'equilibri perfecte. El producte (serial 8351800) et permetrà recórrer fins a 10 quilòmetres a la setmana sense problemes per amortiment o dolors d'un altre tipus, la seva escuma blanca, et fa moure't amb facilitat en qualsevol lloc.

La seva escuma EVA brinda seguretat per córrer en diferents superfícies, el pes de cada una és d'aproximadament 160 grams cada una. Podràs trobar una diferència de gruix de la sola entre el taló i la puntera de 10mm. No tinguis por de la composició d'aquestes sabatilles, la seva sola és 100 d'Etilè acetat, Polièster i Poliuretà.

Què ofereix Decathlon per a mi?

Si la característica pròpia d'aquest parell de sabatilles no et sembla suficient, et diem que els teus diners estan més que assegurança i assegurat. Obtindràs el producte en 48 hores al teu domicili, i en cas que no et trobis així que amb la presentació o producte, podràs executar una devolució gratuïta fins i tot en 60 dies.