Per a aquells que desitgen gaudir del seu balcó o terrassa amb privacitat i protecció contra el sol, Leroy Merlin té una solució ideal. És l'opció perfecta per acabar amb les mirades indiscretes dels veïns i crear un espai exterior acollidor i protegit. Amb la seva facilitat d'ús, resistència i disseny elegant, es converteix en una opció ideal per a qualsevol llar.

Es tracta del Tendal Lateral Retràctil. Aquest tendal de Leroy Merlin ofereix una solució eficaç per protegir-se tant del sol com de les mirades indiscretes dels veïns, creant un espai íntim i confortable en qualsevol ambient exterior.

La solució perfecta per aconseguir privacitat la té Leroy Merlin

Un dels principals avantatges d'aquest tendal de Leroy Merlin és la seva facilitat d'ús, ja que es pot desplegar o enrotllar amb total comoditat segons les necessitats del moment. A més, el seu disseny retràctil permet una ràpida i senzilla manipulació, la qual cosa el converteix en una opció pràctica i funcional per a qualsevol usuari.

Tendal lateral retràctil per a balcó i terraza1
Tendal lateral retràctil per a balcó i terrassa / Leroy Merlin

Pots comprar-lo ara mateix a Leroy Merlin

El tendal lateral retràctil està fabricat amb materials d'alta qualitat i resistència, el que garanteix la seva durabilitat i protecció contra les inclemències del temps. La seva tela de polièster anti UV de 180 g/m² ofereix una excel·lent protecció solar, mentre que el seu revestiment de PU impermeable el fa resistent a la pluja lleugera.

Amb unes dimensions de 180x300cm, aquest tendal de Leroy Merlin proporciona una àmplia cobertura per brindar privacitat i ombra en qualsevol espai exterior. La seva estructura d'acer robusta i la seva bossa protectora inclosa garanteixen la seva fàcil instal·lació i emmagatzemament, convertint-lo en una opció versàtil i pràctica per a qualsevol llar.

Tendal lateral retràctil per a balcó i terrassa
Tendal lateral retràctil per a balcó i terrassa / Leroy Merlin

Costa menys de 100 euros

A més de la seva funcionalitat i resistència, el tendal lateral retràctil destaca pel seu disseny elegant i discret. Disponible en un atractiu color beix, s'integra fàcilment a qualsevol decoració exterior, proporcionant un toc d'estil i sofisticació a qualsevol espai.

El tendal lateral retràctil de Leroy Merlin es presenta com una solució eficient i assequible per a aquells que busquen millorar la seva experiència a l'aire lliure. Amb un preu actual de 99,99 euros, ofereix una excel·lent relació qualitat-preu i es converteix en una inversió intel·ligent per a aquells que desitgen gaudir al màxim del seu balcó o terrassa amb total privacitat i comoditat. Abans costava 199 €. En tot cas, has de tenir en compte que la seva compra només està disponible a través de la pàgina web de Leroy Merlin.

Pots comprar-lo ara mateix a Leroy Merlin