Si tens poc espai a la cuina però no vols renunciar a tenir un forn, Leroy Merlin et brinda la possibilitat de tenir un forn de sobretaula que compta amb totes les funcions que necessites per aconseguir les teves millors preparacions. Ja sigui per enfornar, rostir o gratinar, aquest versàtil electrodomèstic ofereix un rendiment excepcional i un valor excepcional per als diners.

El forn de sobretaula INFINITON s'ha convertit en l'última sensació entre els compradors d'electrodomèstics. La combinació del seu disseny elegant, característiques funcionals i preu atractiu ha fet que el forn de sobretaula INFINITON sigui una opció popular entre els consumidors.

El forn de dimensions contingudes que estaves buscant és a Leroy Merlin

Amb un acabat en color blanc i característiques que el fan destacar, aquest petit electrodomèstic de Leroy Merlin ha capturat l'atenció dels consumidors a tot Europa. Equipat amb una doble paret amb aïllament i una porta amb doble envidriament, aquest forn ofereix un rendiment excepcional en un disseny compacte. Els comandaments cromats, juntament amb el tirador i els embellidors del mateix material, afegeixen un toc d'elegància a la seva aparença.

Forn de sobretaula INFINITON
Forn de sobretaula INFINITON / Leroy Merlin

Pots comprar-lo ara mateix a Leroy Merlin

Amb un termòstat ajustable que assoleix fins als 230ºC i un control de temperatura mecànic, aquest forn de Leroy Merlin permet una cocció precisa i uniforme d'una àmplia varietat de plats. A més, el seu temporitzador de 60 minuts amb timbre i la funció d'aturada automàtica brinden comoditat i seguretat a l'usuari.

El forn de sobretaula INFINITON ofereix una capacitat total neta de 18 litres, la qual cosa el fa ideal per cuinar menjars per a tota la família. La seva potència màxima de 1200W garanteix un escalfament ràpid i eficient, mentre que el seu rang de temperatures de 100 a 230ºC permet adaptar-se a diverses receptes i tècniques de cocció.

Costa menys de 55 euros a Leroy Merlin

Amb un pes net/brut de 7/7,8 kg i unes mesures de 28,5 x 42,6 x 32,8 cm, aquest forn de sobretaula és compacte i fàcil de transportar, la qual cosa el converteix en una opció versàtil per a qualsevol cuina.

El millor de tot és el seu preu assequible. Amb un preu original de 69 euros, el forn de sobretaula INFINITON ara està rebaixat un 20.43%, la qual cosa deixa un preu final de 54,90 euros. Aquesta oferta exclusiva està disponible només al web de Leroy Merlin, la qual cosa ha portat a un augment significatiu en les vendes del producte.

Pots comprar-lo ara mateix a Leroy Merlin