Leroy Merlin té el toc definitiu perquè puguis donar-li a la teva casa un aspecte diferent sense necessitat de fer obres: el paper pintat vinílic tropical. Aquest model en particular s'ha tornat molt popular a causa de l'aspecte que deixa en tota mena d'habitacions, la qual realment és molt bona.

El paper pintat s'ha tornat molt popular en aquests dies per decorar tota mena d'habitacions. Hi ha papers amb certes decoracions, però aquest en específic és capaç de decorar tot amb el típic aspecte d'una jungla gràcies que té un disseny tropical i una barreja de colors verda que li queden molt bé.

Val la pena si vols decorar sense necessitat de fer obres o de gastar molts diners, doncs estem parlant d'un paper vinílic bastant econòmic.

🛒 Pots comprar-lo ara mateix a Leroy Merlin

Paper pintat de Leroy Merlin
Paper pintat de Leroy Merlin

Tot el que has de saber sobre aquest paper pintat d'aspecte tropical

Aquest paper ho és tot si vols donar-li un aspecte tropical a les teves habitacions. Això és ideal per a pisos que siguin a prop de la platja o que simplement vulguin destacar per sobre d'altres pisos i les seves parets.

És bastant fàcil de col·locar i es pot col·locar en tota mena de parets sense fer-les ni gens per l'estil malbé. En ser vinílic és resistent a l'aigua i esquitxades, pel que també es pot col·locar en banys sense cap tipus de problemes (també és resistent als rajos del sol).

El seu aspecte es basa bàsicament a diferents plantes i fulles que hi són en diferents tons de verd, creant així un paisatge artificial molt atractiu de veure, a més que totes aquestes fulles i plantes verdes són sobre un fons blanc. Encaixa molt bé si tens mobles de to terra a casa teva.

És un paper que val molt la pena i que podràs comprar a qualsevol de les botigues de Leroy Merlin. Té un preu molt bo i et podràs fer amb ell per tan sols 22,49 euros el rotllo, encara que ara té una rebaixa, per la qual cosa és el moment ideal per aconseguir aquest paper.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a Leroy Merlin