És habitual que en aquesta època, els qui tenen llar de foc a casa, facin ús d'ella. Però si en tens una sabràs del destorb que suposa netejar les cendres. Un problema a què trobaràs una solució a Leroy Merlin.

Al món de la neteja i el manteniment de la llar, comptar amb eines especialitzades pot marcar la diferència. Recentment, Leroy Merlin ha conquerit el mercat amb un producte que ha capturat l'atenció dels amants de les llars de foc i les barbacoes: l'aspirador de cendres de Ribimex. Aquest dispositiu, fabricat en polipropilè amb un dipòsit d'acer de 17 litres, s'ha convertit en l'opció preferida per a aquells que busquen una solució eficient i potent.

Aquest aspirador de Leroy Merlin serà el teu gran aliat si tens llar de foc a casa

Aquest aspirador de cendres de Leroy Merlin ha guanyat popularitat gràcies a les seves característiques destacades. Amb una potència de 1.000 W, es presenta com una eina robusta capaç d'abordar les tasques de neteja més exigents. El seu dipòsit de 17 litres permet aspirar grans quantitats de cendra sense necessitat d'interrupcions constants, proporcionant comoditat i eficàcia en cada ús.

Aspirador de cendres per a xemeneies|llars de foc Ribimex
Aspirador de cendres per a xemeneies|llars de foc Ribimex / Leroy Merlin

Pots comprar-lo ara mateix a Leroy Merlin

La neteja del filtre, de tipus HEPA, és un aspecte crucial per mantenir el rendiment òptim de qualsevol aspirador de cendres. En aquest sentit, Ribimex ha dissenyat el seu producte amb la conveniència en ment. La neteja del filtre és manual, el que facilita el manteniment i prolonga la vida útil de l'aspirador. Aquesta característica garanteix que el dispositiu mantingui la seva eficàcia al llarg del temps, fins i tot amb un ús intensiu.

Costa menys de 40 euros a Leroy Merlin

En termes de comoditat d'ús, l'aspirador de cendres de Ribimex no es queda enrere. Amb un nivell sonor de 77 dB, aquest dispositiu aconsegueix un equilibri entre potència i soroll, permetent una neteja eficient sense generar molèsties excessives. A més, el seu cable de 3 metres brinda llibertat de moviment, eliminant la necessitat d'utilitzar extensions incòmodes o restringir la ubicació de l'aspirador.

Aspirador de cendres per a xemeneies|llars de foc Ribimex1
Aspirador de cendres per a llars de foc Ribimex / Leroy Merlin

La versatilitat de l'aspirador de cendres de Ribimex es destaca en la seva capacitat per abordar diverses necessitats de neteja. Ja sigui després d'una acollidora nit al costat de la llar de foc o després d'una animada barbacoa a l'aire lliure, aquest dispositiu s'adapta a diferents situacions, convertint-se en un aliat indispensable per mantenir una casa neta i ordenada.

Amb un cost de tan sols 39,99 €, l'aspirador de cendres de Ribimex ofereix una relació qualitat-preu que ha seduït els consumidors. El podràs comprar a les botigues  físiques de Leroy Merlin o en la seva pàgina web.

Pots comprar-lo ara mateix a Leroy Merlin