El fúcsia es manté com un dels colors tendència aquesta temporada. El to adoptat pel moviment feminista està de rabiosa actualitat. I són moltes les marques de moda les que aposten per aquest estil.

No obstant això, no tot el que té a veure amb la moda es basa en les peces de roba. Els complements com les bosses o el calçat també tenen molt pes. I no s'ha d'oblidar detalls com els passadors del cabell o la pintura de les ungles. I si aquestes buscant una laca d'ungles amb aquest color tendència, el trobaràs a Mercadona.

Mercadona té una laca d'ungles de color fúcsia

A la cadena de supermercats tenen un ampli catàleg de productes a la seva secció de perfumeria i cosmètica. Opcions que destaquen per la seva qualitat i els seus preus ajustats. És per això que aquesta secció de Mercadona és una de les més visitades pels clients de l'empresa de Juan Roig.

Laca d'ungles de Deliplus
Laca d'ungles de Deliplus / Mercadona

Una secció en la qual els responsables de Mercadona no han perdut l'oportunitat de posar a la venda una laca d'ungles amb aquest color tendència i que ja està arrasant aquest any.

La seva principal virtut és el seu assecatge ràpid

Aquesta laca d'ungles ve en flascons de 9 mil·lilitres sota la marca Deliplus, una de les firmes blanques més aclamades per Mercadona. I a més de pel seu color, es caracteritza pel seu assecatge ràpid, que et permetrà tornar a les teves tasques habituals en poc temps sense el perill de tacar objectes o peces de roba.

Així mateix, el color fúcsia és un to que anirà molt bé per combinar-lo amb peces de diferents tons. Aportarà colorit i alegria a qualsevol otufit.

Aquesta laca de Deliplus a la venda a Mercadona ve en un envàs ideal per portar-lo fins i tot a la bossa. I el seu assecatge ràpid et permetrà utilitzar-la en qualsevol moment del dia.

Una laca que trobaràs al catàleg de Mercadona sota el codi 158 i que trobaràs per només 2 euros. La podràs comprar tant en la botigues físiques de Mercadona com en la seva pàgina web.