Avui venim a explicar-te que la reina Letícia es cola a la nova col·lecció de Zara ja que es torna un "top vendes" desaparegut. Així és, desaparegut, no has llegit malament. Zara ha sabut aprofitar aquesta història tan increïble de misteri i desaparició per fer una de les millors col·leccions que ha fet fins ara.

La reina Letícia sempre va portar amb si un braçalet, el qual va ser regal de la seva sogra, la reina en persona Sofia. Aquest braçalet era summament bonic i era l'enveja de tot el seu cercle social. Tanmateix, un dia va desaparèixer misteriosament del joier de la reina Letícia, quedant tan sols en el record.

letizia

Letizia i el seu braçalet

Basant-se en aquesta història i en el model exacte del braçalet de la reina Letícia, Zara ha aconseguit fer una de les col·leccions més venudes en aquests moments a tot el món. Tenint en compte això, et convidem a conèixer-ne més sobre aquesta magnífica col·lecció de Zara.

El braçalet desaparegut de la reina Letícia és part de la nova col·lecció de Zara

El braçalet original de la reina tenia les inicials de la reina Letícia, tenia un disseny senzill molt semblant a una esclava i tenia detalls molt bonics. En tot això s'ha basat Zara per crear aquest nou braçalet de la seva col·lecció. Visualment, és bastant atractiva i podríem dir que gairebé igual a l'original.

Tanmateix, aquest braçalet ens permetrà portar les nostres inicials en ella, o fins i tot la de la nostra família, tot això sense cap tipus de problemes. Està feta amb plata de llei, per la qual cosa Zara ens ofereix un producte de veritable qualitat que és capaç de ser durador i resistent.

braçalets

El braçalet de Zara

Està disponible per menys de trenta euros, per la qual cosa podràs aconseguir aquest increïble accessori ple d'història a un molt baix preu en comparació amb altres de similars. El seu estil és espectacular i serà perfecte perquè el combinis amb qualsevol outfit que tinguis al cap.

Si has utilitzat anteriorment productes de Zara, sabràs que aquesta companyia és capaç d'oferir-nos productes de molt bona qualitat. Tal és el cas d'aquest braçalet de Zara i la seva nova col·lecció, on s'han basat perfectament en la reina Letícia per lliurar-nos una col·lecció de qualitat.