Primark ha conquerit totes amb un vestit que ressalta la figura, és elegant i a més s'adapta a diferents ocasions. Es tracta d'un disseny de vestit amb tall de blazer, solapes grans i estil creuat per oferir-te un tancament ajustat a la figura.

Un vestit de Primark amb bona estructura

Amb aquest vestit de Primark conqueriràs totes les mirades a on sigui que vagis. Es tracta d'un disseny amb coll de solapa a bec, conservant l'estil de les americanes de sempre i que el converteix en una opció per anar a l'oficina i destacar de la resta des del primer moment.

Aquest disseny de Primark compta amb espatlles ajustades, de tall recte i que fa que la figura llueixi més que elegant al moment de portar-lo. Les seves mànigues llargues amb tall recte i tancament de puny amb botons per mantenir l'estil de blazer en tot moment.

Se cenyeix lleugerament a la cintura, mentre que la faldilla manté un tall recte, amb caiguda a les cuixes i sota recte per a un millor emmotlli de la figura.

Anabel Pantoja amb la blazer de Primark
Anabel Pantoja amb la blazer de Primark

Dins dels detalls a destacar hem d'esmentar les butxaques en contrast, amb el mateix color negre però d'efecte brillant per crear un detall molt més destacat. Alhora, compta amb tancament de doble botonadura en la part davantera per a un millor ajustament.

Conserva l'estil recte en la part posterior, amb bona estructura i emmotlli diferents tipus de figures per a un millor efecte. Aquest disseny de Primark és perfecte per portar a l'oficina, esdeveniments especials, menjars i molt més.

És un perfecte substitut per a vestits i abrics, sent un vestit que s'adapta molt bé als estils més elegants i alhora per a l'hivern, doncs proporciona calidesa gràcies al seu estil de mànigues llargues.

Per consultar les talles és necessari que vagis a Primark, ja que està tenint tant èxit que no podem assegurar-te res. El mateix succeeix amb el preu, has d'indagar a la teva botiga més propera de Primark.