El càrrec ha arribat per quedar-se durant la nova temporada, una cosa que hem pogut veure amb claredat amb la nova faldilla. Unint-se així a les tendències que es marquen amb claredat durant la temporada de tardor que acaba d'arribar, sent un dels formats més utilitzats en diferents peces de moda. Per això Pull&Bear té a la venda una faldilla càrrec que promet esgotar-se en molt poc temps.

Es tracta d'una faldilla càrrec paraxut amb detall de stoppers en el baix i butxaca amb tapeta en el lateral, que pots combinar amb un jersei de llana i unes botes altes que segurament tens al teu armari des de fa ja diverses temporades. El que està clar és que cauràs rendida a la tendència del càrrec, ja sigui en pantalons o en faldilles.

Les faldilles càrrec s'han combinat amb peces més sport i urbanes, són moltes les possibilitats per a elles. D'una banda, trobem el vessant més del anys 2000, que és barrejant-la amb samarretes de tul estampades, mitjons i sabatilles de plataforma. També trobem el costat més esportiu, amb dessuadores i esportives de córrer, en aquest cas veiem més el vessant de faldilla càrrec estil paraxut, amb gomes per ajustar tant a la cintura com en el baix.

Faldilla|Falda de Pull&Bear
Faldilla de Pull&Bear

Aquestes faldilles prometen casar amb totes les peces que ja hi ha al teu armari. Fins i tot una sabata estil mocassí és perfecta per portar amb aquest tipus de dissenys.

Si desitges adquirir aquesta espectacular faldilla, el que has de fer és visitar la botiga física de Pull&Bear o ingressar el lloc web de l'integrant d'Inditex. Està disponible entre les talles XS i XL. El millor és el seu preu de només 29,99 euros. És una opció molt assequible tractant-se de la qualitat d'aquesta peça que és.

Faldilla càrrec, una peça que va tornar i no se n'anirà per gaire temps

Les faldilles càrrec s'han convertit en el disseny més aclamat per les influenceres de tot el nostre país, sent una peça del més versàtil i diferent que es vesteixen una vegada i una altra. A més, és molt semblant a les que s'utilitzaven en l'època dels 90, així que sens dubte has d'utilitzar-la i elevar el teu look d'una manera sense igual.