És la jaqueta de Primark amb què ja pots conquerir l'hivern, es tracta d'un disseny de tall folgat, que combina dos tons i que s'ajusta a totes les figures amb el millor dels èxits, així que n'hi ha una per a totes.

La caçadora de Primark enamora

Amb aquesta caçadora de Primark tindràs un estil retro i el millor de tot és que és un disseny que no passa de moda. Una caçadora amb tall ampli, coll embuatat i color negre per combinar amb infinitat d'estils i colors.

És un disseny de costures marcades, amb mànigues llargues que arriben fins als canells i puny estret per ajustar-se molt millor als braços. La jaqueta de Primark compta a més amb costures d'espatlles caigudes que s'adapten a la figura amb delicadesa i molta versatilitat, sent ideal per utilitzar de diari.

En la part davantera compta amb tancament de botons petits i ocults per aportar un estil encantador i ajustat al cos. Amb un sota recte que ve acompanyat de traveta per crear un millor efecte a la figura.

Caçadora de Primark
Caçadora de Primark

Un detall per destacar són les dues butxaques XL en la part davantera, que inclouen dues solapes grans i costures definides que li aporten millor forma i estructura. L'acabat del teixit sens dubte és el millor d'aquesta jaqueta, doncs conserva l'estil clàssic de les caçadores de pana de sempre, amb aquest tacte agradable i textura acanalada que resulta encantadora.

El coll de solapa a bec també ve confeccionat en un teixit de borreguet, que a més de crear contrasti amb el color negre de la jaqueta, aporta un estil molt d'hivern i que ja havíem vist en èpoques anteriors, però que torna amb el millor dels estils. Aquest coll és de color blanc per crear un millor contrast.

Les talles per elegir les has de consultar directament a Primark, així com la seva disponibilitat. El que sí que podem avançar-te és el preu, doncs pots fer-te amb aquesta caçadora per 27 euros. Un preu que resulta bastant temptador.