Kate Middleton i la Reina Letícia es fan la competència com la més ben vestida de la reialesa. Els seus 'looks' sempre copen totes les portades dels mitjans especialitzats en moda. La dona de Felip VI és una apassionada de les peces "made in Spain", però no és l'única. Les nostres marques agraden a tot el planeta. Sempre a l'última i a un preu 'low cost'. Hem vist en nombroses ocasions la Duquessa de Cambridge vestir de Mango o de Massimo Dutti, com en aquest cas.

Recentment ens ha ensenyat el seu abric marró de Massimo Dutti que l'asseu de meravella. En els últims mesos és la quarta vegada que el veiem amb ell. La britànica va lluir aquesta peça per al seu viatge a Lancashire on va visitar el Clitheroe Community Hospital . Per a aquesta ocasió treia del seu armari un dels seus abrics favorits, l'abric marró creuat de llana de camell i caixmir. El va aconseguir el 2020. És una peça amb la que pots treure't el màxim partit. S'estreny a la zona del tall, marcant la cintura i creant un efecte de cos deu. 

Kate Middleton combinava l'abric amb un conjunt de punt en color canyella format per un jersei ajustat de coll alt i una faldilla a joc . Completava el 'look' amb unes botes altes marrons de la firma Yves Saint Laurent. És un model que mai no passa de moda. Dos anys després, Kate Middleton ha demostrat que continua sent una tendència.

L'abric de Kate Middleton encara continua sent un èxit

Encara que no trobem el mateix abric, al web de Massimo Dutti trobem alguns models molt semblants. Com per exemple l'abric de llana color topi. Rebaixat actualment de 199 a 129 euros. També és un èxit en vendes, ja només queda disponible la talla L. Confeccionat en llana. Tall recte. Coll amb solapa d'osca. Tancament mitjançant un botó. Dues butxaques laterals. Folre interior únicament en els butxaca.