En les novetats de Decathlon van afegir una de les jaquetes definitives per a la tardor i l'hivern i és que ofereix una màxima protecció. Es tracta d'una jaqueta de tall recte i esmorteït, la qual cosa fa que puguis gaudir de les teves sortides en els dies més freds. A més, compta amb un coll alt, mànigues llargues, tancament de cremallera perquè estiguis abrigada i a la moda en tot moment.

Amb teixit perlante és la jaqueta més buscada a Decathlon

Decathlon ha aconseguit incorporar la jaqueta que es convertirà en la peça|penyora ideal per protegir-te del fred i del vent a les teves sortides a l'aire lliure. Es tracta de la jaqueta embuatada de muntanya i trekking de dona Forclaz. El seu disseny et permet portar-la fàcilment a la teva motxilla i posar-te-la quan ho necessitis. A més, el seu teixit exterior és resistent a l'aigua i a les abrasions, el que et garanteix una durabilitat més gran.

Té un farcit sintètic de fibra reciclada que ofereix un bon aïllament tèrmic, fins i tot en condicions d'humitat. El seu tall ajustat s'adapta a la teva silueta i et permet moure't amb llibertat, mentre que els seus punys elàstics limiten l'entrada de l'aire. El seu coll és alt a l'altura de la barbeta i té una cremallera que ajuda a evitar les rascades del fred.

Igualment, té dues butxaques laterals amb cremallera i una butxaca interior amb tancament de veta adherent, on pots guardar els teus objectes personals amb seguretat. La seva altura arriba una mica per sota de la cintura, pel que t'abrigarà en tot moment. És de color blau que li dona un toc d'elegància i combina fàcilment amb altres peces.

Jaqueta embuatada de muntanya i trekking Dona Forclaz2
Jaqueta embuatada de muntanya i trekking de dona Forclaz / Decathhlon

Pots comprar-la ara mateix a Decathlon

Decathlon té la jaqueta de coll alt que tant demanem

Quina sorpresa ens emportem a Decathlon amb aquesta jaqueta i és que és una peça que va ser dissenyada per oferir-te comoditat i protecció en aquells dies d'hivern, permetent-te gaudir del teu dia a dia. És un model que té un ajustament cenyit, pel que s'adapta al cos i el millor és que no només ofereix protecció, sinó que és capaç de brindar-te mobilitat.

El seu coll alt et permet mantenir-te protegit en tot moment. També té punys elàstics i cordons d'ajustament a la vora, la qual cosa evita l'entrada d'aire fred. Compta amb dues butxaques laterals amb cremallera, ideals per guardar petits objectes personals de forma segura. Així mateix, inclou una butxaca interior amb cremallera, perfecta per portar el teu mòbil sense preocupar-te per la seva seguretat.

Jaqueta embuatada de muntanya i trekking Dona Forclaz1
Jaqueta embuatada de muntanya i trekking de dona Forclaz / Decathhlon

Gràcies que té farcit ofereix una òptima protecció contra el fred, mantenint el teu cos còmode i càlid fins i tot en condicions extremes. A més, és un model transpirable, la qual cosa significa que et mantindràs seca i còmoda durant tota la teva aventura. A l'interior està folrada, assegurant-te una màxima protecció contra el fred.

Està confeccionada en Polietilè tereftalat, que proporciona un excel·lent aïllament tèrmic i resistència al vent i a l'aigua. Està disponible en color blau marí i les talles disponibles van des de les XS fins a les 2XL, el seu preu és de 18.99 euros. Si desitges fer-te amb la teva la pots comprar online o en una de les botigues físiques de Decathlon.

Pots comprar-la ara mateix a Decathlon