Zara ha conquerit les més elegants amb aquesta jaqueta de cuir que té un estil modern, amb detalls a contrast, de molt bona estructura i que a més pots combinar amb molts estils pel seu color i acabat.

És al top de jaquetes favorites de Zara

Si alguna cosa cal agrair-lo a Zara és que sempre té un as sota la màniga, i en aquesta oportunitat hem topat amb aquesta jaqueta que sens dubte ho té tot per fer-te ressaltar de la resta. Una jaqueta que compta amb disseny de coll rodó, acoblant-se amb delicadesa en la part superior del coll i creant un efecte de tancament encantador. El disseny continua amb espatlles rectes i costures marcades que aporten una millor forma, fent que la figura llui elegant en la part superior i adaptant-se a la majoria amb molt estil i elegància.

Jaqueta de Zara
Jaqueta de Zara

Les seves mànigues són llargues i rectes, estenent-se fins als punys i acabant en una vora lleugerament acampanada per a més comoditat, això sí, amb vora llisa que li agrega delicadesa i precisió. Amb costures marcades a les mànigues també per mantenir la forma i l'estil en tot moment. El seu disseny és curt, amb baix recte i compta també amb vora llisa per aconseguir el millor dels acabats, fent d'aquesta jaqueta una peça que no descuida cap detall. Un d'aquests detalls més encantadors i que marca la diferència és la franja blanca que diu present al coll i vora davantera de la jaqueta, doncs crea un efecte de contrast únic que fa ressaltar el disseny des del primer moment, i a més li agrega un toc distintiu que no hem vist en altres jaquetes similars.

Una jaqueta amb butxaques de plastró impossible d'ignorar a Zara

Els acabats i detalls són els que eleven aquesta jaqueta de Zara al màxim nivell, comptant amb un disseny curt també en la part posterior i costures marcades en vertical que li aporten forma, delicadesa i estructura. És una jaqueta que compta amb butxaques de plastró en la part davantera, amb costures marcades que es mantenen a to i que sens dubte acaben d'aporta un estil únic a aquest disseny. Compta amb un folre interior que aporta suavitat i tacte agradable, contribuint a més amb l'estructura.

El seu acabat brillant i llis ve donat pel material de pell ovina al 100% que és l'ideal per a una jaqueta amb tant estil. El folre per la seva part és de polièster per aconseguir un tacte molt més agradable. Aquesta és una jaqueta que hem trobat en negre/cru i que combinarà amb els teus millors estils. Quant a talles, hem topat que està disponible des de la XS fins a la L. El preu per aconseguir-la és de 199 euros ara mateix. Sabem que no és la peça més econòmica de Zara, però sí que podem dir que és una de les que més estil té, així que es converteix en una inversió a llarg termini.