Els pantalons de punt wide-leg de Mango destaquen pel seu disseny modern i còmode, ideal per als qui busquen una peça versàtil i estilitzada per al dia a dia. Aquests pantalons estan confeccionats en un teixit de punt suau i elàstic que s'adapta a la teva figura sense perdre la seva forma, oferint tant estil com confort.

El disseny de tir alt en aquests pantalons de Mango és una de les característiques més destacades d'aquest disseny. Comptant amb un tall que accentua la cintura, amb efecte cenyit en tot moment i vora llisa per aconseguir un efecte més que encantador. Alhora aquest disseny compta amb pinces marcades que acaben d'ajustar els pantalons a la cintura amb el millor acabats. El tir alt és perfecte per combinar amb tops ajustats o bruses ficades per dins, creant un look equilibrat i sofisticat.

La silueta wide-leg, o de cama ampla, aporta un toc de modernitat i moviment lleuger perquè destaquis on vagis. Aquest estil no només és tendència, sinó que també resulta molt còmode i pràctic per a l'ús diari.

Pantalons punt tret|tir alto1
Pantalons punt tir alt / Mango

Els nous pantalons de Mango amb costures marcades

Els detalls de confecció, com el cinturó elàstic, asseguren un ajustament còmode al voltant de la cintura. Un disseny d'acabat llis, a més, sense que hagis de preocupar-te per botons i tancaments molestos en cap moment.

Són uns pantalons que tenen un acabat llis per on el miris, amb caiguda delicada a la figura i oferint un moviment encantador per onsevulga que vagis. El color d'aquests pantalons és el negre, per la qual cosa a més de combinar amb una infinitat de colors, són també atemporals, adaptant-se a diferents estils i combinacions.

Les talles per elegir són també bastant variades, sent uns pantalons que pots aconseguir des de l'S fins a l'XL, pel que a més d'adaptar-se a diferents combinacions, són uns pantalons que poden anar amb diferents mesures i talles, convertint-se en una excel·lent opció per combinar.

Pantalons punt tret|tir alt
Pantalons punt tir alt / Mango

Si tens dubtes sobre les talles també pots fer-li un cop d'ull a la guia per mirar les mesures exactes de cada un d'aquestes talles, aconseguint que s'adapti a les teves mesures amb facilitat.

Quant al seu preu, et podem avançar que és una peça que a més està disponible en preu de descompte, sent uns pantalons que la primera vegada que els vam veure estaven disponibles per 25,99 euros, però que ara tenen un 31% de descompte i amb el que pots fer-te per 17,99 euros.