A mesura que es compleixen anys, es té més clar com vestir i com no, i els pantalons es converteixen en aquesta peça clau, sense importar l'edat, encara que bé és cert que les dones de més de 50 anys han fet d'ells part del seu uniforme. A aquesta edat, les dones ja han conreat un estil propi i han fonamentat els seus armaris amb peces bàsiques, accessoris i tendències essencials. I els pantalons de dona es converteixen en aquesta base sòlida per vestir diàriament. Però ara, Parfois té a la venda aquests pantalons de punt acanalat que no només serà per a dones grans, sinó per a les joves també.

Amb una cintureta elàstica, aquests pantalons s'adapten a la teva figura amb gran comoditat, sense deixar marques molestes i sent un disseny que pots portar de dia o de nit amb facilitat i sense preocupar-te per marques molestes. Els camals es mantenen rectes en tot moment, doncs són uns pantalons que aposta per la folgança i manté la facilitat fins a la part inferior per comptar amb una vora delicada. El seu teixit resulta també agradable al tacte i resistent, doncs són uns pantalons que s'han confeccionat principalment en 52% de viscosa i es combina amb 48% de poliamida per aconseguir el millor dels efectes per a aquests pantalons.

Pantalons de Parfois
Pantalons de Parfois

Aquests pantalons de punt quedaran fantàstics amb unes d'esportives, amb una simple camisa blanca i una armilla de pèl o un jersei de punt fi i coll en punta, també el pots lluir amb talons o amb salons de taló quadrat, camisa masculina i caçadora de pell. Des de ja pots trobar aquests pantalons de Parfois a quatre talles per elegir, ja que estan disponibles des de la XS fins a la L, encara que s'adverteix que les més petites són les que més ràpid s'esgoten. Explica amb un preu que acaba de convèncer totes, perquè s'adapta amb facilitat a tots els pressupostos, doncs aquesta peça pot ser teva des de ja per 12,99 euros, i la pots adquirir en la pàgina web de la firma o a la seva tenda física.

El color blanc d'aquests pantalons és el seu gran atribut a més del com que és

La raó del seu èxit no sorprèn en absolut: afavoreix moltíssim, el seu color clar aporta un toc de llum a la teva pell que sempre és benvingut i et resol un 'look' pràcticament per si sol en qüestió de segons, ja sigui amb unes sabatilles o unes botes baixetes. En ser d'un to neutre com el blanc, les possibilitats a l'hora de combinar aquests pantalons són infinites, encara que una bona opció és escollir accessoris especials que l'elevin.

Aquests pantalons s'han tornat tendència i totes el volen tenir

Són els pantalons virals per excel·lència aquest any. Fa uns mesos es van començar a posar de moda, però ha estat en aquest 2024 quan s'han convertit en una autèntica febre, fins al punt que hi ha pantalons de punt per tots costats, i les amants de la moda els llueixen per a tota ocasió.