S'aproxima una època de moltes festes i celebracions, per tant és fonamental des d'ara anar preparant un armari amb tot allò que puguis necessitar per sortir victoriosa en cada look. Per ajudar-te una mica i fer-te la tasca molt més senzilla, decidim mostrar-te el nou bodi que ha inclòs Sfera a la seva col·lecció, que et garantirà abillaments de deu durant aquesta temporada.

Els bodis han estat una peça infravalorada al món de la moda, però ara la realitat és diferent i aquest substitut de la camisa ha arribat per quedar-se, tal com ho van predir les amants de streetstyle.

Les maneres de combinar-los són infinites, amb shorts, jeans, faldilles o fins i tot amb vestits transparents. De fet, les opcions de com utilitzar-los semblen continuar augmentant i per això li has de donar l'oportunitat de conquerir-te per complet.

Bodi amb aplic en flor1
Bodi amb aplic en flor / Sfera

Es pot destacar que un altre dels atributs que caracteritza al bodi és que es tracta d'una peça capaç d'afavorir a tots els cossos. El seu tall i silueta t'estalviarà l'estar hores intentant aconseguir ajustar la teva brusa, a més d'aconseguir una estètica polida i perfeccionista.

Ara, en mires de les festes nadalenques, els dissenyadors de Sfera han posat fil a l'agulla i han decidit crear un bodi perfecte per portar durant aquestes celebracions.

Bodi de Sfera

La marca low cost va afegir a la seva col·lecció una peça que té a més d'una de captivada, es tracta d'un bodi de màniga llarga, amb aplic de flor en escot idetall de volants a punys.

Bodi amb aplic en flor
Bodi amb aplic en flor / Sfera

Aquesta peça és de color rosa pel que serà fàcil barrejar amb altres tons. A més, garanteix ser la teva salvació per als teus looks festaires d'aquesta temporada. Tant si l'utilitzes amb faldilla com si l'utilitzes amb pantalons obtindràs un conjunt adequat per al sopar d'empresa, Nadal o Nit de Cap d'Any.

Aquest bodi promet fer-te lluir una figura envejable, només l'has d'adquirir. Per a això només has d'ingressar a la pàgina web de Sfera o visitar una de les seves botigues online, en ambdós casos té un preu de 29,99 euros i disposa de talles que van de la X fins i tot la L.