Pull&Bear ha conquerit totes les mirades amb uns pantalons clàssics que van amb els teus estils més formals i que mai no passen de moda. De tall recte, botes lleugerament acampanades i un tir mitjà que modela els malucs amb molta elegància.

Si l'elegant i clàssic és el teu estil, llavors has de fer un cop d'ull a aquests pantalons de Pull&Bear que combinaràs amb infinitat d'estils i on sigui que vagis. El seu estil és ajustat als malucs i cuixes, mentre que s'eixampla en el baix sense renunciar a l'elegància.

Amb plecs propis del teixit i que ve acompanyat d'un tancament amb botó i cremallera que ajusta el disseny al cos amb estil clàssic i bona subjecció. Alhora aquest disseny ve acompanyat amb travetes per agregar un cinturó i combinar amb els teus millors estils.

Aquests pantalons compten amb un estil recte i alhora venen acompanyats d'un estampat de ratlla diplomàtica que acaba d'agregar-li tot l'estil formal per portar amb els teus millors outfits. A més de les ratlles diplomàtiques és un disseny que compta amb detalls encantadors, com és el cas de les butxaques rectes a la part davantera que conserven l'estil dels pantalons de vestir.

Pantalons de vestir amb ratlla diplomática1

Pantalons de vestir amb ratlla diplomàtica / Pull&Bear

El tancament el manté ajustat al cos ja que es compon de cremallera i botó, una cremallera oculta i botó a to que crea el millor dels efectes al cos i mantenint l'estil formal en tot moment. El que més ens agrada d'aquests pantalons és que combina molt bé amb camises, vestits, americanes i molt més.

Els pantalons de Pull&Bear són un imprescindible

El teixit acaba d'agregar-li l'estil delicat i formal, combinant polièster principalment i acompanyat de viscosa per crear el millor dels efectes. Resultant a més agradable al tacte.

En la part posterior es manté ajustat als glutis, amb acabat llis i que ve acompanyat de pinces que li aporten una millor estructura per crear un efecte encantador a la teva figura. Els camals es mantenen rectes i amb acabat llis.

L'hem trobat en color negre i també hem topat amb un top confeccionat al mateix material en cas que vulguis donar-li un toc més modern i utilitzar-lo a qualsevol festa o celebració.

Pantalons de vestir amb ratlla diplomàtica
Pantalons de vestir amb ratlla diplomàtica / Pull&Bear

Les talles per elegir són bastant variades, així que pots elegir aquests pantalons des de la XS fins a la XL i totes elles es trobaven disponibles al moment de fer la compra. També tens l'opció de mirar les mesures per a cada talla, una opció nova a Pull&Bear.

També indaguem sobre el preu i t'avancem que pots aconseguir aquests clàssics pantalons de ratlles per 29,99 euros. Són uns pantalons a què els trauràs màxim profit durant tot l'any i s'ha convertit en la millor opció per als qui volen anar a l'oficina amb un estil únic.