Ikea ens deixa amb la boca oberta amb el seu increïble moble de saló que té ara a la venda i que ha estat un delit per als ulls, però més que res per la seva mida, ja que és el moble perfecte per col·locar-se en un saló i encantar a tothom.

És ideal per a tota mena de salons (sempre que tinguin espai) i el color que té fa que pugui encaixar en tota mena d'espais sense cap tipus de problema, la qual cosa també ha fet que tothom li tingui respecte.

Potser el seu preu no és el més baix per una llibreria d'aquest estil, però val totalment la pena tenint en compte el molt que durarà i el genial que és per poder emmagatzemar les nostres coses sense haver de patir per espai en l'absolut.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a IKEA

Hemnes
Hemnes

Això és tot el que has de saber sobre aquesta llibreria/prestatgeria Hemnes de Ikea

Tot el que sap Ikea sobre el disseny de mobles l'ha fet servir en el disseny d'aquest moble de saló, el qual té un color vermell tirant a marró clar que va genial amb tota mena de salons, sobretot quan combines colors clars per decorar.

Aquest moble pot ser utilitzat per guardar una multitud d'objectes, des de llibres fins a caixes i fins i tot copes de vi. Està elaborat amb molt bons materials, per la qual cosa és un moble bastant robust que es pot col·locar en qualsevol part gràcies a les seves 8 potes regulables, les quals es poden ajustar per garantir l'estabilitat del moble.

Té unes mesures que cal tenir en compte, tenint de llarg uns 270 cm i d'alt 197 cm, la qual cosa és bastant considerable, per la qual cosa no recomanem aquest moble per a pisos amb poc espai.

Compta també amb calaixos per poder guardar tot el que necessitem. Totes aquestes coses fan que aquest moble llibreria/lleixa valgui molt la pena. Podràs trobar-ho directament a la botiga online d'Ikea i també ens complau dir-te que el podràs aconseguir en uns altres 3 colors.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a IKEA