Ikea té en vendes unes prestatgeries que són capaces de resistir la humitat i evitar la corrosió produïda per la mateixa. Els mobles de fusta són molt bonics i queden bé, però el dolent d'ells és que solen fer-se malbé si són en llocs humits com el bany o el pati.

Com a solució a això, la companyia de mobles per a la llar posa en venda unes prestatgeries que resisteixen la corrosió per només 12 euros. Així és, només per 12 euros podràs comptar amb una prestatgeria a casa teva per col·locar tot el que necessites i que són resistents a la humitat.

Aquells que solen viure en llocs humits o que busquen una prestatgeria per al seu bany han aplaudit estrepitosament aquesta solució que la companyia sueca ofereix a un preu summament baix.

ikea

Prestatgeries Hyllis

Les prestatgeries d'Ikea que costen 12 euros i que són ideals per al teu bany

Aquesta prestatgeria compta amb molt bones dimensions perquè puguis col·locar-la en qualsevol lloc sense cap problema, per la qual cosa és ideal per a petits quarts de banys, passadissos, entre altres. Lluu fantàstica gràcies al seu color crom que el fa veure elegant i apropiada per a tota mena de llar.

Compta amb molt bona estabilitat gràcies a les seves quatre potes i té tres nivells en els quals pots emmagatzemar les teves coses. Fabricada amb acer galvanitzat, aquesta prestatgeria va molt bé en llocs amb humitat constant, ja que no es deteriorarà en l'absolut. És bastant lleugera per la qual cosa és fàcil de transportar.

Especial per a interiors o exteriors, aguanta molt bona quantitat de pes gràcies a la seva estructura robusta i ben feta. Ikea diu: "És perfecta per col·locar les teves plantes" i la veritat és que té raó. També podràs combinar altres prestatgeries de la mateixa línia per incrementar la teva capacitat d'emmagatzemament.

D'aquesta prestatgeria hi ha dos models, un que costa 12 euros i un altre que costa 15 euros. La segona és molt més alta i allargada que la primera, però ambdues són excepcionals per a aquests llocs on la humitat sempre ha estat un problema.