Ikea no deixa de sorprendre'ns, i aquesta vegada ho fa amb la prestatgeria Fjällbo, la qual és una prestatgeria que és capaç d'acoblar-se a qualsevol espai sense cap problema, a més que encaixa perfectament amb qualsevol tipus de decoració que tinguis.

Aquest model en particular té unes bones mesures i un preu de 129 euros. La veu s'ha corregut principalment a través d'Instagram, lloc on s'ha fet bastant popular aquesta prestatgeria, que es compra a les botigues de la marca sueca cada vegada més.

Si t'interessa, doncs deixa'ns parlar-te molt més d'aquesta prestatgeria, la qual forma part d'una sèrie que ja ha collit adeptes addictes al seu estil.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a IKEA

Prestatgeria d'IKEA
Prestatgeria d'IKEA

La prestatgeria d'Ikea ​​que és una icona total per als molts que s'hi fan

La marca sueca de mobles ha pensat en aquesta prestatgeria principalment per donar-li un aspecte rústic a qualsevol espai dins de la nostra llar. En ella tenim bastant espai per poder col·locar les nostres coses sense cap problema. Aquestes coses poden ser coses per decorar o alhora coses útils a les que necessitem donar-lo posat.

Té una estructura de metall i és bastant estable, a més que també compta amb fusta massissa, el que fa que la durabilitat d'aquesta prestatgeria sigui molt més gran. Dins de la teva llar lluirà com una peça única i al mateix temps com un bon moble decoratiu.

No podem deixar de banda el fet que aquesta prestatgeria té unes mesures de 100 x 136 centímetres, per la qual cosa bàsicament es pot col·locar en qualsevol part de la nostra casa sense inconvenients, però has de tenir en compte que només és una prestatgeria per a interiors.

Un altre detall que ha agradat molt a aquells que han aconseguit aquesta prestatgeria és el fet que té potes regulables, la qual cosa fa que sigui perfecta per a terres amb algun tipus de desnivell.

🛒Pots comprar-lo ara mateix a IKEA