Si busques solucions per a l'emmagatzemament i la falta d'espai a la llar|casa, una de les parades obligades és a Ikea. La cadena sueca de mobles 'low cost' és una de les referències en alternatives per a l'organització a la casa, en les quals prioritzen l'alta qualitat, el disseny i els preus baixos.

Però Ikea no només ven mobles amb què organitzar l'espai. També té al seu catàleg articles per millorar l'espai disponible a l'interior dels seus mobles. Productes amb els quals pots aprofitar aquests racons que queden buits i guanyar fins i tot un 20% d'espai. A més, en estar fabricats a mida, encaixen a la perfecció amb els armaris de la col·lecció PAX d'Ikea.

Ikea t'ajuda a organitzar l'espai dins dels armaris

Aquests organitzadors pertanyen a la sèrie KOMPLEMENT. I n'hi ha per a tots els gustos i necessitats.

Un d'ells és el prestatge de color blanc. Consisteix en una peça molt pràctica i senzilla amb què podràs millorar l'organització del teu armari de forma fàcil. Està disponible en diferents amples i fons. I cada una d'elles compta amb els suports necessaris perquè puguis instal·lar-lo. El seu preu: 10 euros.

Prestatge d'Ikea

Prestatge de vidre d'Ikea

Una altra peça interessant de la col·lecció KOMPLEMENT és el pantalonero extraïble. Es tracta d'una peça de color blanc que mesura 100 cm x 58 cm. I com el seu nom indica, és un porta pantalons extraïble perquè puguis tenir els teus pantalons més a mà.

Pantalonero d'Ikea

Pantalonero extraïble d'Ikea

Amb aquest pantalonero extraïble d'Ikea podràs evitar les muntanyes de pantalons i tenir-los tots alhora a la vista per escollir la millor combinació. En total compta amb 9 braços als quals caben 18 parells de pantalons. I el seu preu és de 40 euros.

Aprofita fins i tot un 20% més d'espai amb la gamma KOMPLEMENT d'Ikea

D'altra banda, també pots optar per les capses, ideals per a l'organització als calaixos. Aquestes capses són de color gris clar i compten amb diferents mesures perquè puguis incloure-les dins dels calaixos KOMPLEMENT. I estan fabricades amb feltre suau per protegir els teus objectes i que aquests no rellisquin per l'interior.

Caixes|Capses per a calaixos|caixes d'Ikea

Capses per a calaixos d'Ikea

Aquestes capses se'n venen en packs de dues unitats a un preu de 10 euros cada un. És a dir, cada capsa només costa 5 euros.

Mentrestant, també pots aconseguir el prestatge de vidre amb el marc en blanc. Aquesta és una opció ideal per als qui volen exposar els seus objectes o volen tenir a la vista el que hi ha a l'interior.

Prestatge de vidre d'Ikea

Prestatge de vidre d'Ikea

Aquest prestatge aporta sensació de lleugeresa i amplitud al teu armari. I és perfecta per a peces de roba lleugera com a samarretes, pantalons curts, complements, etc.

Com les rere peces, està disponible en diversos amples. I també inclou els suports necessaris per a la seva instal·lació.

Finalment, el preu d'aquest prestatge de vidre és de 30 euros. Això sí, hauràs d'anar amb compte amb el vidre, ja que aquest pot trencar-se si li amos un cop brusc.