L'any 2014 ja ens comença a quedar una mica lluny, però per a la prestigiosa marca Max Mara no va ser un qualsevol, ja que va ser en aquella temporada d'hivern en què van donar a conèixer el que ha passat a ser una de les icones de la seva marca.

abric teddy max mara

Abrigo Teddy de Max Mara

Es tracta de l'abric Teddy Bear Icon, una peça que des que es va llançar ha estat triada per celebritats, fotografiada en passarel·les, i ha passat a ser un dels imprescindibles de la moda clàssica. El seu teixit de punt 88% camell i 12% seda ens aporta una calidesa que salta a la vista, i el seu color camel tan característic li atorga una personalitat notable.

La qualitat està fora de tota discussió, per això el seu preu és 1.979€, una xifra a la qual no tothom pot arribar per comprar-se un abric, malgrat que sigui una peça espectacular.

H&M té una alternativa 'low cost' al famós abric de Max Mara: 1.900 euros menys

Per remeiar-lo i que no hagis de gastar tants diners, H&M ens presenta una sèrie de versions de l'abric molt més econòmiques, i que ens faran triomfar aquest hivern. Des d'un abric recte una mica menys semblant a l'original de Max Mara fins a un de pèl sintètic, passant per un amb coll de pèl a la venda a totes les talles per 69,99 euros, tu elegeixes quin d'ells va més conforme amb el teu gust. El color camel és el protagonista de tota la col·lecció.

Si fas una ullada a les possibilitats que ens ofereix H&M segur que hi ha algun que t'entusiasma per a la tornada a la rutina i per poder presumir de nou abric. A més, aquest tipus de models sobreviuen al pas del temps, i es poden utilitzar diverses temporades, com el mateix model original de Max Mara ja ens ha demostrat.

Abric recte de H&M. 39,99 euros

Abric recte de H&M. 39,99 euros / H&M

Abric amb cinturó de H&M. 29,99 euros

Abric amb cinturó de H&M. 29,99 euros / H&M

Armilla puffy de H&M. 34,99 euros

Armilla puffy de H&M. 34,99 euros / H&M

Abric amb coll de cabell|pèl de H&M. 69,99 euros

Abric amb coll de pèl de H&M. 69,99 euros / H&M

Abric a cabell|pèl sintètic de H&M. 99 euros

Abric a pèl sintètic de H&M. 99 euros / H&M