Les tendències mai no paren i fan que estiguem pendents de nous productes tot el temps, per això volem explicar|comptar-te que H&M té uns jeans "low cost" que redueixen una talla a l'instant. Un efecte increïble, un efecte que és fent furor al voltant del món i principalment aquí a Espanya, on noies de tot tipus estan combinant aquests jeans amb tots els seus outfits.

El gegant suec sempre ha estat un avantguardista al moment d'ensenyar-nos nous productes i d'oferir-nos-els, per això, potser tots tenien la mirada fixa en els seus següents passos i han quedat més que sorpresos amb aquesta sorpresa. Jeans que redueixen una talla a l'instant? És això possible? Per descomptat, el que sap, sap que no hi ha barreres per a H&M.

A més, tots disponibles a un preu molt baix, per això són coneguts com a "Jeans low cost". Tanmateix, hi ha un model en particular que està tornant boig a tothom, incloent-nos a nosaltres mateixos, i és un texà de color blanc que és perfecte per combinar-lo amb qualsevol conjunt de roba i semblar com si tinguéssim una talla menys.

Pantalon hM

Els pantalons de moda

H&M i el seu texà blanc que et farà lluir una talla menys

Admet-ho, la simple idea de lluir una talla menys a qualsevol estació de l'any sense importar què és molt atractiva, però, i si et diguéssim que no és una simple idea, que pots lluir una talla menys i presumir-la davant de tots els teus amics? Segurament voldràs conèixer la resposta, i la resposta és la següent: el texà ample de tret alto de H&M.

Realment, la companyia els ha batejat com els "Wide High Jeans" del seu catàleg. Tanmateix, perquè ens entenguis una mica millor, ens referirem a ell com el texà ample de tret alt, o simplement com el texà blanc de H&M. I no és mentida, és summament bonic! Imagina't combinar aquesta peça amb qualsevol peça del teu armari, senzillament, lluiràs espectacular i, a més, semblaràs tenir una talla menys.

Està disponible en un ampli rang de talles, les quals van des de la 32 fins a la 50, per la qual cosa no tens excuses si vols afegir aquest jean al teu carro de compra. Perquè entenguis millor, no farà que redueixis una talla màgicament, sinó que el seu disseny farà que sembli que tens una talla menys.

Amb un estil que combina perfectament per a qualsevol situació, aquests Wide High Jeans de H&M són totalment perfectes. Compta amb cinc butxaques i està fabricat en la seva totalitat amb teixit de cotó reciclat de gran grossor. La peça que necessites per completar el teu estil i presumir d'una talla menys en qualsevol lloc.