La funda nòrdica és la peça de llit que, amb o sense farcit, permet tenir un descans acollidor en qualsevol època de l'any, a més d'organitzar ràpidament l'habitació en aixecar-se al matí. Aquesta funda és una peça intermèdia entre l'edredó i el llençol de sota, és com tenir un joc de llençols al llit però amb farcit i per sentir-te acollidor. El Corte Inglés en porta a la venda una que és tot un espectacle.

Es tracta d'un joc de funda nòrdica confeccionat íntegrament a Portugal amb un disseny llis, que el pots trobar en diverses tonalitats. Està elaborat en cotó percala de 200 fils que aporta al teixit un acabat mat, a més de suavitat, transpirabilitat i resistència als rentats a altes temperatures. El seu tancament és de botons ocults que es troben a la part inferior. El millor és que pots completar el conjunt amb la funda de coixí i el llençol de sota del model Cotton Percale.

Funda nòrdica marro|percala de cotó Cotton Percal
Funda nòrdica percala de cotó Cotton Percal / El Corte Inglés

Pots comprar-la ara mateix en El Corte Inglés

Una funda nòrdica amb Certificació Oeko-tex Estàndard 100

D'altra banda, es pot destacar que aquesta peça té un teixit dermatològicament testat, que atenua i ajuda a prevenir els riscos d'irritacions, picors, infeccions i al·lèrgies. És fresca, lleugera i agradable, ideal per confeccionar roba de llit.

Per mantenir-la neteja i que duri molt temps, es pot rentar a màquina màx 40ºC i es recomana rentar del revés. No s'ha d'utilitzar lleixiu, tampoc no rentar en sec. Així mateix, és de fàcil planxament.

Funda nòrdica marro|percala de cotó Cotton Percal1
Funda nòrdica percala de cotó Cotton Percal / El Corte Inglés

Si desitges cobrir el teu llit i dormir còmode amb aquesta funda nòrdica, el que has de fer per comprar-la és visitar el lloc web d'El Corte Inglés o apropar-se a una de les seves botigues físiques. Quant al seu preu, només has de pagar la xifra de 17,95 euros; una suma que és assequible per a totes les butxaques.

Aquest producte compta amb la certificació Oeko-Tex Standard 100 que garanteix que ha estat analitzat per detectar qualsevol substància nociva per a la salut. Per tant, aquest certificat assegura que aquest producte és lliure d'agents tòxics i compleix uns estàndards respecte als químics utilitzats en el seu procés de fabricació.

Pots comprar-la ara mateix en El Corte Inglés