Ens emportem una veritable sorpresa en trobar dins de les novetats comestibles de Mercadona una fruita desconeguda, però plena de beneficis. Es tracta d'un nespre, un fruit que destaca per les propietats que té, ja que compta amb beneficis nutricionals, això a causa que és ric en vitamines, calci, potassi i magnesi. A més, és carnosa, té una llavor i amb un deliciós sabor dolç que no et deixarà indiferent.

Mercadona té en estoc la nespra, una fruita dolça i carnosa

Mercadona afegeix al seu estoc la nespra o albercoc de la Mediterrània, una fruita exquisida i deliciosa apreciada a tot el món pel seu sabor únic i els seus beneficis per a la salut. Aquesta fruita és coneguda per la seva forma ovalada i la seva pell de color groc daurat, que es torna més suau i dolç a mesura que la fruita madura; té una polpa carnosa i de color ataronjat brillant, amb un sabor que recorda a una combinació d'albercoc, mango i préssec.

A més, no és només especial pel seu sabor, sinó que és una font de nutrients essencials per al nostre cos, ja que és rica en vitamina C, vitamina E, vitamina A, calci, potassi i magnesi. Aquests nutrients són fonamentals per enfortir el nostre sistema immunològic, així mateix ajuden a tenir una pell saludable, és de gran ajuda per a la visió i afavoreix la digestió.

Igualment, compta amb antioxidants que ajuden a combatre els radicals lliures, sent de gran ajuda a l'hora de reduir el risc de malalties, com el càncer i les malalties cardíaques. D'altra banda, és baix en calories i greixos, el que els converteix en una opció saludable si t'estàs cuidant de la teva salut; el pots menjar sol, preparar batuts, melmelades, pastissos, incorporar-lo a les teves macedònies i més.

Nespres|Nesprers de Mercadona
Nespres de Mercadona

Múltiples usos per a la fruita més desitjada de tot Mercadona

Dins de Mercadona tenen una fruita característica de la primavera que destaca pel seu sabor. Parlem de la nespra, un fruit de sabor suau i dolç, amb un lleuger toc àcid que ho fa irresistible per a tots els amants de les fruites. La seva polpa sucosa i carnosa es desfà a la boca, deixant un deliciós regust que convida a continuar assaborint el seu deliciós sabor i textura.

Aquesta fruita no només fa gust bé, sinó que és molt saludable i nutritiva, ja que és una font important de fibra, vitamines i minerals, sent una opció ideal per incorporar la teva dieta. D'altra banda, és conegut per les seves propietats antioxidants i antiinflamatòries, que ajuden a protegir les nostres cèl·lules del dany causat pels radicals lliures i és d'ajuda per a la regulació del trànsit intestinal.

La pots consumir de diferents formes: fresca, en sucs, batuts, melmelades, gelats, pastissos o fins i tot en plats salats com amanides o salses per a carns i pescats. El seu sabor combina especialment bé amb ingredients com la vainilla, la canyella, el gingebre o la llimona. Està presentat en una safata de 500 g i el seu preu és de 2.80 euros, la pots comprar online o en botigues físiques de Mercadona.